Sāk tirgot biļetes uz «re:loud»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien plkst. 12.00 visās «Biļešu servisa» kasēs sāksies biļešu tirdzniecība uz mobilo festivālu «re:loud».

Pirmās 1000 biļetes būs iespējams iegādāties par Ls 1, bet katras nākamās tūkstoš biļetes būs par Ls 1 dārgākas, ziņo pasākuma organizatori.

www.bilesuserviss.lv

Jau ziņots, ka mobilais festivāls «re:loud» notiks 1. septembrī Mežaparka Lielajā estrādē. Festivāla sākums paredzēts plkst. 16.00, bet ieeja pasākuma teritorijā būs no plkst. 15.00.

Pasākumā dalību apstiprinājuši īpašie viesi no Baltijas — grupas «InCulto» (Lietuva) un «Tanel Padar & The Sun» (Igaunija). «InCulto» patlaban tiek uzskatīta par vienu no aktuālākajām Lietuvas grupām, bet «Tanel Padar & The Sun» iemantojusi lielu popularitāti dzimtajā Igaunijā. «Tanel Padar» var lepoties arī ar uzvaru «Eirovīzijas» dziesmu konkursā un nesenā grupas «Metallica» koncerta iesildīšanu.

Mobilajā festivālā uzstāsies arī Latvijas mākslinieki: «Autobuss debesīs», «The Hobos», «Double Faced Eels», «Pērkons» un grupa «Astro'n'out».

Festivāla darbība norisināsies visā Mežaparka Lielās estrādes teritorijā. Pirmo reizi būs arī atsevišķa telts, kurā varēs baudīt Latvijā atzītu DJ spēlēto mūziku. Festivāla programmā atsevišķa skatuve paredzēta jaunajām Latvijas grupām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu