Brūss Viliss sūdz tiesā bērnības draugu par izspiešanu

LETA/AFP
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Amerikāņu aktieris Brūss Viliss par izspiešanu un privāto tiesību pārkāpšanu sūdz tiesā bērnības draugu, kuru viņš bija nolīdzis organizēt personisku fotosesiju.

Otrdien Losandželosas tiesā iesniegtajā sūdzībā teikts, ka aktiera bērnības draugs un bijušais darbinieks Brūss di Matia draud publicēt Vilisa privātās fotogrāfijas un izplata grāmatas manuskriptu, kas «satur melus» par aktieri.

«Mantkārības un greizsirdības dēļ par sava bijušā drauga panākumiem di Matia ir draudējis nelikumīgi izmantot ģimenes fotogrāfijas un piemiņas lietas, kuras pieder Vilisa kungam,» minēts apsūdzībā, kas publicēta interneta lapā «tmz.com».

Di Matia gribējis, lai Viliss «samaksā viņam vairāk nekā 100 000 dolāru (55 100 latus) un nopērk viņam automašīnu, kā arī citas lietas» apmaiņā pret klusēšanu. Viliss stāsta, ka di Matia bez maksas dzīvo vienā no viņa mājām un atsakās izvākties, lai gan nav strādājis viņa labā jau vairākus mēnešus.

Filmu «Die Hard» («Cietais rieksts») zvaigzne pieprasa naudas kompensāciju miljona dolāru apjomā un privāto lietu atdošanu.

Nākamā gada vasarā iznāks jau ceturtā «Die Hard» filma ar Vilisa piedalīšanos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu