Supermodeles vārdā nosaukts krūšturis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: palmbeachpost.com

Satriecošā supermodele Heidija Klūma, kura pašlaik gaida savu trešo bērnu, nesen parakstījusi līgumu ar sieviešu veļas kompāniju «Victoria's Secret» par viņas vārdā nosauktās veļas līnijas ražošanas uzsākšanu.

Pirmais krūšturis šajā līnijā nosaukts par «The Body», par godu iesaukai, kāda Klūmai bijusi, kad Klūma tikko sāka strādāt par modeli.

Modele amerikāņu TV pārraidē «The Early Show» pastāstīja: «"Victoria's Secret» sākusi ražot jaunu krūšturi, kas nosaukts par «The Body». Šāda iesauka man bija, kad tikko kā sāku sadarboties ar šo kompāniju, kas man bija liels pagodinājums. Tagad man ir liels pagodinājums, ka mans vārds ticis krūšturu sērijai.»

Klūma, kas precējusies ar popzvaigzni Sīlu, filmējusies arī jaunā krūštura reklāmā. «The Body» krūšturis tiks ražots 8 dažādās krāsās, tam nav vīļu un šuvju. Neraugoties uz to, ka jaunās apakšveļas reklāmas filmēšanas laikā Kluma jau bija stāvoklī, viņai izdevies to meistarīgi noslēpt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu