Par ko runā meitenes un par ko — zēni?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/Apollo

Izlasi un atceries to! Ja gadīsies būt kopā ar pretējā dzimuma pārstāvi, tev šīs zināšanas var lieti noderēt.

Par ko runā meitenes?

Meitenes runā par to, kurai kurš patīk vai kurš uz kuru ir dusmīgs. Viņas spēlējas mazās grupiņās un, daloties «noslēpumos», kuros iesaistītas citas meitenes, veido emocionālas saites cita ar citu.

Pusaudzes runā par zēniem, svara problēmām, apģērbu un draugiem. Pieaugušas sievietes runā par diētām, personiskajām attiecībām, laulību, bērniem, mīļākajiem, slavenībām, apģērbu, citu rīcību, darba attiecībām un par visu citu, kas saistīts ar cilvēkiem un personiskajām problēmām.

Sievietes reti ir atturīgas, kad saruna nonāk līdz tēmai par seksu. Viņas brīvi apspriež paņēmienus, stratēģiju, biežumu un izmērus, turklāt visu attēlo ļoti spilgti un detalizēti.

Par ko runa zēni?

Zēni runā par visādām lietām un nodarbēm: par to, ko kurš ir izdarījis, kuram ir kādi panākumi un kā darbojas dažādas lietas. Pusaudžu vecumā viņi runā par sportu, dažādiem mehānismiem un par to, kā tie darbojas. Kad viņi kļūst pieauguši, viņi spriež par sportu, darbu, jaunumiem, par to, ko viņi ir paveikuši un kur bijuši, par jaunākajām tehnoloģijām, mašīnām un mehāniskām ierīcēm.

Vīrieši reti runā par seksa intīmajām detaļām, ja viņi fizisko dotumu ziņā nevar mēroties ar saviem biedriem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu