«Cietais rieksts» nevar iedzert bez bijušās sievas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: cinema.com

Visai nesen Holivudas «cietais rieksts» Brūss Viliss tika manīts kādā bārā kopā ar savu bijušo laulāto draudzeni Demiju Mūru. Kad pie izejas viņu fotografēja visuresošie paparaci, aktieris meties virsū vienam fotogrāfam ar lamuvārdiem, un tikai paparaci kāju žiglums paglāba viņu no izrēķināšanās.

Taču paparaci jau savu bija panācis — nākamajā dienā Holivudas ballītē paklīda baumas, ka zvaigžņotais pāris tūlīt atjaunos savas attiecības, lai gan Demija Mūra salaulājusies ar Eštonu Katčeru. «Nekā tamlīdzīga!» saniknoti paziņojis Viliss tiem reportieriem, kas viņu aplenkuši. «Mēs negrasāmies salaulāties no jauna. Vienkārši pēc ilgiem laikiem vēlējos iedzert!» Pirmajā mirklī šis apgalvojums izklausījās neticams, taču atradās daudzi liecinieki, kas apliecināja, ka aktieris nekad nedzer, ja tuvumā nav viņa nu jau bijušās sievas.

Kā izteicies Viliss, pirms gandrīz divdesmit gadiem viņš pamatīgi iešņabojis un saniknotā Demija viņu aizveda pie kāda dziednieka. Turklāt abus laulātos neapmierināja pilnīgs alkohola lietošanas aizliegums — viņiem taču bija jāpiedalās Holivudas augstākās sabiedrības pasākumos, un atteikšanās no alkohola šajās aprindās tiek uzskatīta par sliktu toni.

Tādēļ Vilisa iekodēšana pret alkohola pārmērīgu lietošanu kļuva savdabīga — Brūss varēja iedzert tikai ar nosacījumu, ka pirmo glāzīti viņam piedāvās sieva. Tādējādi ballīšu laikā viņš varēja staigāt ar šampanieša glāzi rokās, nepieliekot to pie mutes, ja to bija pasniedzis kāds cits cilvēks, nevis Demija. Ir pagājis ilgs laiks, taču «kodējums» joprojām nav zaudējis spēku, un tāpēc mirkļos, kad Brūsam rodas vēlme iedzert, viņam vajag vērsties pēc palīdzības pie bijušās sievas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu