Aicinām uz randiņu!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kur tu esi? Es skatos pūlī uz ielas un meklēju tevi. Es eju pa parku un raugos apkārt — varbūt tu pienāksi man klāt un teiksi… Es braucu ar tramvaju un gaidu, kad tu man pieskarsies, atvainosies un lūgsi… Es sēžu kafejnīcā pie galdiņa un ceru, ka tu…

Taču tu parasti esi darbā un pa ielām un parkiem nestaigā. Tu nebrauc ar tramvaju, bet ar auto, un mēs aizbraucam viens otram garām… Tu kafejnīcā sēdi pie cita galdiņa un nespēj saņemt drosmi, lai nāktu man klāt…

Iepazīšanās ir mūsu laika lielākā problēma. Es esmu vientuļa. Es esmu vientuļš. Kā mums atrast vienam otru? Nelaidīsim garām šo iespēju! Es būšu te katru dienu. Vai tu būsi te katru dienu? Šī ir mūsu iespēja. Saņem drosmi un nāc! Riskēsim! Mēs neesam par vecu, paskaties, tur citi tādi paši jau priekšā. Mēs vairs neesam par jaunu. Vai tad vispār var būt par jaunu vai par vecu, lai atrastu savu mīļoto?!

«Randiņa» klienti divreiz ātrāk atrodot to vienīgo ābola otru pusīti nekā citu pazīšanas saitu klienti. To izdarīt esot tikpat viegli kā elpot. Beidzamā gada laikā ar šā dienesta starpniecību vairāk nekā 10 tūkstoši dažādu vecumu cilvēku jau esot sastapuši cits citu. Tā viņi apgalvo, un nav pamata viņiem neticēt.

Nāc!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu