Ceturtais attiecību bojāšanas zelta likums

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš

Dzīve ir kino! Ja nenotiek kā seriālos, tad cilvēkam ir visas tiesības grimt depresijā.

Kur tad vēl, ja ne kino risinās visīstākā un visinteresantākā dzīve? Dzīve ārpus televizora ekrāna ir pelēka un neinteresanta. Tāpēc jāpacenšas sava un, galvenais, sava lauleņa dzīvi padarīt par seriālu.

Seriālu var spēlēt tādu, kāds tai brīdī šķiet aktuāls. Reizēm var tēlot nelaimīgo Karmelitu vai ko tamlīdzīgu, ko ļauni intriganti vajā un mīļotais nesaprot. Reizēm der atkal patēlot Karmelitas viltīgo sāncensi, lai sajustu kādas asākas izjūtas.

Šo lomu gan derētu tēlot darbabiedriem vai kaimiņiem. Pats galvenais — noteikti tai visā jāiesaista laulenis, lai viņš novērtē jūsu aktiera talantu. Ja viņš negrib piedalīties, var arī aprobežoties ar gariem un izvērstiem stāstījumiem. Vēlams seksu aizvietot ar šiem stāstījumiem. Jāstāsta tik ilgi, izpušķojot stāstījumu ar savām pārdomām, ko gatavot vakariņās un kurš džemperītis labāk izskatās draudzenei, līdz cienītais ir aizmidzis.

Pārmaiņas pēc reizēm var patēlot kādu erotisko filmu, kur varoņi izteiksmīgi sten un nedabīgi izlokās. Noteikti jāiegaumē, ka ne jau pats sekss ir galvenais, bet gan tas, cik smuki izskatās.

Ja jums nav pieci orgasmi pēc kārtas visu šo darbību iznākumā vai esat piekusuši stundu no vietas tēlot šujmašīnu, tad jums rodas lieliska iespēja krist depresijā, šaustīt sevi, ka neesat tik seksuāls un varošs atšķirībā no filmā redzētiem varoņiem.

Ievērojot visus iepriekš minētos noteikumus un stingri paturot prātā, ka dzīve ir kino, vēlamais rezultāts būs panākts un ceturtais attiecību bojāšanas zelta likums būs ievērots.

(Turpmāk — vēl daži attiecību bojāšanas zelta likumi.)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu