Švarcenegera mīļākās atklātība

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Arnolda Švarcenegera bijusī draudzene tikko laidusi klajā grāmatu, kurā stāsta par savām attiecībām ar šā brīža Kalifornijas gubernatoru.

Interesanti, ka grāmatas priekšvārdu uzrakstījis pats Švarcenegers, vēsta portāls yellowpress.ru. Grāmata, kuras nosaukums ir Arnolds un es – Austrijas ozola paēnā, ir stāsts par Barbaras Autlendas Beikeres un Arnolda Švarcenegera mīlestību, kas ilga sešus gadus. Tajā vietā, lai kavētu šādas grāmatas parādīšanos, Terminators pat piekrita trīs stundu garai intervijai ar bijušo mīļoto, un tas palīdzēja viņai uzrakstīt 325 lappušu biezo grāmatu. Pašlaik 58 gadus vecā Autlenda Beikere ir pasniedzēja koledžā, bet ar Švarcenegeru iepazinās 1969. gadā, kad strādāja par oficianti, bet jaunais kultūrists no Austrijas bija tikko ieradies ASV.

Savā grāmatā autore atklāti stāsta par abu attiecībām: gan to, kā viņa zaudējusi nevainību, gan par abu kaislīgo un vētraino kopdzīvi, gan par to, ka viņas mīļotais vīrietis smēķējis marihuānu, gan par to, ka Arnolds viņu krāpa – to gan jaunā sieviete uzzinājusi tikai pēc tam, kad abi izšķīrušies. Švarcenegera biogrāfijas krāsainākās detaļas sabiedrībai kļuva zināmas 2003. gadā, kad viņš tika ievēlēts par Kalifornijas gubernatoru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu