Sestais attiecību bojāšanas zelta likums

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sekss ir visefektīvākais līdzeklis, kā sodīt partneri. Tā vismaz skan sestais, beidzamais, attiecību bojāšanas zelta likums...

Kā vissāpīgāk var iedragāt partnera pašapziņu? Tai brīdī, kad viņš ir maksimāli atvēries, proti, gatavs pamīlēties, vajag viņam to atteikt. Lai tad palokās kā tārps! Lai uzmin, par ko jūs esat apvainojušies! Ja nu viņš vēl jautā, kas noticis, noteikti atbildiet — nekas.

Vēlams šo efektīgo terora metodi lietot pēc iespējas ilgāk. Ja varat izturēt nedēļu, jūsu dresūras metode sasniegs mērķi. Pirmkārt, jūs paši jutīsieties nelaimīgi, bet, pats galvenais, jums izdosies likt justies nelaimīgam laulenim. Viņš būs saņēmis pelnīto sodu sava stulbuma dēļ, jo nav spējīgs uzminēt, kas jūs aizvainojis.

Tāpat ar tuvības atteikšanas metodi vīram var likt manīt, kurš te ir īstais stāvokļa noteicējs. Lai viņš neiedomājas, ka par to vien, ka viņš pelna naudu ģimenei un jūsu uzturēšanai, jūs izdabāsiet viņa zemiskajiem instinktiem.

Papildus šai soda metodei vēl varat uzcītīgi kontrolēt lauleni, lai viņam nerastos ne mazākās iespējas sānsolim. Varētu to lauleni arī galu galā kastrēt, diemžēl likumi mūsu valstī sazin kādēļ neļauj kastrēt vīriešus efektīvākas dresēšanas nolūkā.

(Beigas. Attiecības ir pilnīgi un galīgi sabojātas!)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu