Ko darīt, ja jums gultā ir kompleksi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/Apollo

Vīriešiem un sievietēm, nodarbojoties ar seksu, reizēm gultā piemīt arī dažādi kompleksi. Par diviem visai izplatītiem mēs jau rakstījām. Šodien vēl par diviem.

3. komplekss. Viņš ir seksuāls slaists

Pazīmes

Katru reizi viņš lūdz, lai tu glāstītu pati sevi — tā, kā tev pašai to gribas.

Iemesls

Vīrietim piemīt seksuālā slaista sindroms. Viņš ir ļoti slinks, tāpēc grib, lai sieviete pati parūpētos par sevi: viņa būs apmierināta, un viņš gūs apmierinājumu bez lieka sasprindzinājuma.

Ko darīt sievietei

Pasaki viņam, ka tev patīk viņa interese par tavu pašapmierināšanās mehānismu. Taču, lai apmācība būtu vēl kvalitatīvāka, tu viņu regulāri eksaminēsi: lai parāda, kuras tavas zonas ir visuzbudinošākās, ar kādām kustībām tu sevi noved līdz ekstāzei...

Kas notiks

Baidoties tavās acīs izrādīties par nezinīti, viņš ātri apgūs tos glāstus, kurus tu gaidi, un vīrišķīgi pacietīs vīrieša darba grūtības.

4. komplekss. Viņa baidās no grūtniecības

Pazīmes

Viņa dod priekšroku orālajam seksam. Ja jūs nodarbojaties ar parasto seksu, viņa pieprasa, lai tu iepriekš brīdinātu, kad tev būs orgasms. Viņa pagūst atbrīvoties no tevis pirms sēklas izvirduma, bet, ja neizdodas, uzmanīgi aplūko prezervatīvu. Pārliecinājusies, ka tas ir vesels, apmierināti nopūšas un... traucas uz vannas istabu — varbūt piepeši spermatozoīdi izdalās no tavas ādas vai deguna, un tos ātri vajag nomazgāt!

Iemesls

Bailes no nevēlamas grūtniecības var pārvērst visseksuālāko konfekti frigidā zivī.

Ko darīt vīrietim

Piedāvā kopā aiziet pie ārsta un izvēlēties kontracepcijas līdzekļus, kas dod maksimālu aizsardzību. Piekrīti dubultstandartam — prezervatīva lietošanai kopā ar hormonu tabletēm vai maksts pilulām. Nopērc kontracepcijas tabletes, kuras lieto kritiskās situācijās, kad saplīsis prezervatīvs vai par tā eksistenci vispār aizmirsts. Dod mājienu, ka, iespējams, pēc kāda laika tu gribētu bērnu.

Kas notiks

Viņa sapratīs, ka tu necenties uzvelt visas kontracepcijas problēmas uz viņu vienu, un atplauks uzticībā pret tevi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu