Sašam Baronam Koenam atkal draud tiesa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Publicitātes foto

Britu komiķim Sašam Baronam Koenam atkal draud tiesas darbi, ko vēlas ierosināt kāda sieviete, kura redzama filmā «Borats» un uzskata, ka ir piekrāpta.

Sindija Streita, kas nodarbojas ar galda kultūras biznesu, pagājušajā nedēļā iesniegusi tiesā prasību pret Koenu.

Pie Streitas esot vērsušies Losandželosas kompānijas «Springfield Films» pārstāvji, kas vēlējušies norunāt «uzvedības kultūras» stundu «kādam ārzemju viesim no Baltkrievijas televīzijas», vēlāk šī epizode tikusi iekļauta filmā «Borats». Streita pastāstījusi, ka sarīkojusi gan uzvedības mācību stundu, gan vakariņas kopā ar saviem draugiem, kas vēlāk kopā ar nepatīkamo incidentu tualetē iekļautas filmā.

Streita atceras: «Es viņam biju iemācījusi, kā atvainoties un palūgt atļauju doties uz tualeti. Viņš to izdarīja pareizi un devās uz otro stāvu. Un tad viņš nonāca lejā ar plastmasas maisu, kurās atradās fekālijas. Es biju šausmās, ka viņš kaut ko tādu atļāvies izdarīt pie vakariņu galda.»

Sievietes advokāts uzskata, ka pārkāpts likums, jo viņai ieskaidrots, ka uzfilmētais materiāls tiks izmantots tikai Baltkrievijas televīzijas vajadzībām.

«20th Century Fox» preses sekretārs gan uzskata, ka šīs sūdzības ir tīrie nieki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu