Jūrmalā NATO sammita laikā būs satiksmes ierobežojumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

NATO sammita norises laikā no 27. līdz 29. novembrim Jūrmalā būs aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Jūras ielā un Ērgļu ielas posmā no Jūras ielas līdz Jomas ielai. Ja būs vajadzīgs, atsevišķos ceļa posmos (Lielupes tilts, Pērkona iela, Rīgas iela, Dzintaru viadukts, Meža prospekts, Turaidas iela, Jūras iela) īslaicīgi tiks slēgta transportlīdzekļu kustība.

Pēc Jūrmalas pilsētas policijas pārvaldes pieprasījuma Jūrmalas pilsētas Domes Labiekārtošanas un apsaimniekošanas pārvalde nodrošinās nepieciešamo pagaidu ceļa zīmju izvietošanu un luksoforu darba režīma maiņu.

Savukārt Jūrmalas pilsētas Pašvaldības policija tos transportlīdzekļus, kas traucēs realizēt drošības pasākumus, piespiedu kārtā pārvietos uz citu — stāvēšanai atļautu vietu.

Drošības pasākumu nodrošināšanā Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā NATO sammita laikā piedalīsies Jūrmalas pilsētas Pašvaldības policijas darbinieki, kuru vadība šajās dienās tiek nodota Jūrmalas policijas pārvaldei.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu