Sāksies turneja «Čiki Briki pa dzimteni»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Šovakar ar atklāšanas koncertu «Sapņu fabrikā» sākas Gustavo, R-Vja un DJ Monstra koncertturneja «Čiki Briki pa dzimteni». Pirms Gustavo, R-vja un Dj Monstra uzstāšanās skatītājus izklaidēs Lietuvas humanbeatbox Def One un Mowf priekšnesums.

Atklāšanas koncertā tiks izpildītas aptuveni 30 kompozīcijas, kurās piedalīsies gan pašmāju mūziķi, gan mākslinieki no Krievijas. Kā viesmākslinieki piedalīsies Čižiks, Anna Dravniece, perkusionists Shultc, Dime no grupas «Nonamerz», Kurts no «S'T'A», kā arī īpašie pārsteiguma viesi.

Koncerta sākums paredzēts plkst. 20.00, ieeja «Sapņu fabrikā» no plkst. 19.00.

Turnejas inspirētājs Gustavo saka: «Mani skatītāji ir ne tikai hiphopa fani, bet visi, kurus interesē tas, ko pasaku dziesmās. Esmu pārliecināts, ka koncerti, kurus esam ilgi un rūpīgi gatavojuši, izdosies un pārsteigs apmeklētājus.»

Jau 24. novembrī turnejas turpinājums Jēkabpils Tautas namā, 1. decembrī mākslinieki viesosies Valmieras «Multiklubā». 2. decembrī turnejas koncerts paredzēts Cēsīs, Kultūras centrā, 6. decembrī Jelgavā, klubā «Jelgavas baltie krekli», 8. decembrī Liepājā, klubā «Fontaine Palace», bet 9. decembrī turneja noslēgsies Ventspils kultūras namā «Jūras vārti».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu