Rīgā no slēgtās zonas evakuētas 20 automašīnas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) Ceļu policijas nodaļas darbinieki līdz pirmdienas pulksten 10 no slēgtās Rīgas zonas evakuējusi 20 tajā novietotās automašīnas, informēja RPP sabiedrisko attiecību sekretāre Inese Tīmane. Evakuētās automašīnas novietotas tuvākajā vietā, kur oficiāli atļauts novietot transportlīdzekļus. Lai uzzinātu, kur novietotas automašīnas, to īpašniekiem jāzvana uz policijas tālruni 02 vai uz RPP Ceļu policijas nodaļu - 7037238.

Tīmane stāstīja, ka no slēgtās zonas 330 automašīnu īpašnieki paši evakuējuši savus transportlīdzekļus. Ar viņiem iepriekš sazvanījušies RPP darbinieki un lūguši automašīnas pārvietot no slēgtās zonas uz citu vietu.

Automašīnu īpašniekiem, kas slēgtajā zonā mašīnas bija novietojuši, neievērojot zīmi «Apstāties aizliegts», tika noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli, teica Tīmane.

www.riga.lv

Iepriekš Tīmane norādīja, ka aizvadītajā nedēļā policija apsekojusi teritoriju, kura NATO sanāksmes laikā būs slēgta, un konstatējusi, ka šajās ielās izvietotas aptuveni 500 automašīnas.

Par automašīnas novietošanu neatļautā vietā arī NATO sanāksmes laikā to īpašniekiem tiks noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu