Kirkorovs naktis pavada ar Pugačovu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Šķiet, Filips Kirkorovs atkal spējis iemantot savas bijušās sievas Allas Pugačovas labvēlību. Pie krievu popdīvas mājas parādes durvīm dežurējošie pielūdzēji apgalvo, ka Kirkorovs vismaz vienu nakti ir pavadījis Allas Borisovnas apartamentos.

To, ka Filips Kirkorovs pēdējā laikā kļuvis dzīvespriecīgāks un jestrāks, apliecina visi, kas klātienē varēja novērot dziedātāju jaunā gada koncerta «Senas dziesmas par svarīgāko» ieraksta laikā. Manāmi notievējušais Kirkorovs, tērpies baltā stilīgā uzvalkā ar plecos uzmestu polārlapsu, līdzinājās līgavainim. Filipa pirkstā rotājās laulības gredzens, ko viņš joprojām nēsā kā mīlestības apliecinājumu pret Allu Pugačovu.

Pagājušajā nedēļā Pugačova atgriezās no viesizrādēm pa Ukrainu, un Filips viņu apciemoja jau tajā pašā vakarā. Savukārt pavisam nesen Krievijas popmūzikas karalis bez brīdinājuma bija ieradies primadonnas koncertā Odesā. Dzirdēts runājam, ka Pugačova atkal ir labās attiecībās ar bijušo vīru, turklāt ne vien draudzīgās, bet arī visai tuvās. Koncerta laikā Tulā Allas Borisovnas pirkstā bija manāms laulības gredzens. Toreiz daudzi brīnījās: ar ko gan šoreiz popdīva saistījusi savu dzīvi, jo Filips bija jau aizmirsies. Jāpiebilst, ka pašlaik Pugačova nēsā gredzenu, ko bijušais vīrs viņai uzdāvināja saderinoties. Pēc neoficiālas informācijas, Kirkorovs un Pugačova kopā pavadījuši visu pagājušās nedēļas nogali primadonnas jaunajā dzīvoklī. Dziedātājas pielūdzēji brīnījušies, kad pie viņas mājas ieraudzījuši noliktu Kirkorova automašīnu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu