«Morning After» pirms Ziemassvētkiem dāvina «Šūpuļdziesmu»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai arī aiz loga ir vēls rudens un sniega sega vēl neklāj zemi, sajūtas un domas raisa pārdomas par aizgājušo gadu un cilvēkiem, kas nākuši un gājuši, atstājot pēdas aiz sevis mūsu sirdīs un prātos. Grupas [s:14973] vārdi un melodija runā paši par sevi.

«Šūpuļdziesmas» mūzikas autori ir Māris Vitkus, Jānis Olekšs, Agate Dombrovska, Miķelis Studers, Dairis Petrauskis, Toms Rudzinskis. Vārdi — Knuts Skujenieks.

«Morning After» 3. novembrī svinēja savu trešo pastāvēšanas dzimšanas dienu. Ar savu jauno dziesmu «Lido», kam šogad tapis arī videoklips, grupa atgriezusies «Radio SWH» TOP 40 un «Fit FM» TOP 20. Topos «Morning After» pirmo reizi nokļuva pirms gada — ar dziesmu «Saucu tevi», kas vēlāk guva atzinību arī konkursā «Stage Number One 2006» kā labākā gada dziesma jauno grupu konkurencē.

«Morning After» — rīts pēc prieka vai skumjām, bezmiega vai sapņiem — mūzika, kas paceļ spārnos. «Morning After» turpina Latvijā aizsāktās tradīcijas jazz, funk, disko un soulmūzikas virzienā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu