Keita Vinsleta meitai nerāda modes žurnālus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktrise Keita Vinsleta aizliegusi savā mājā ienest modes un stila žurnālus, jo baidās, ka viņas meita iespaidosies no tievajām modelēm.

Filmas «Titāniks» zvaigzne, kas jau agrāk ir izteikusi pretenzijas, ka modeļu fotogrāfijas glancētajos žurnālos tiek apstrādātas ar datorprogrammām — lai iegūtu slaidāku izskatu —, baidās, ka viņas sešus gadus vecā meita Mia «kaitinošo» kaulaino modi atzīs un uzskatīs, ka neveselīgais izskats ir labs.

BBC šova «Sunday AM» intervijā Vinsleta paziņoja: «Tas, kas pašlaik notiek modes pasaulē, ir neticami kaitinoši. Jaunas meitenes ir tik viegli ietekmēt. Tievuma kults attīstās ar neapturamu spēku, un skaistuma ideāls kļūst aizvien tievāks. Nu jau tas ir tikai laika jautājums, kad es nevarēšu izkontrolēt, ko Mia skatās, un tas mani biedē.»

Aktrise, kurai nereti tiek aizrādīts par lieko svaru, apgalvo, ka nevēlas samazināt svaru, jo negrib saviem talanta pielūdzējiem radīt nepareizu iespaidu. «Es ceru, ka šobrīd kaut kādā mērā par sevi varu teikt — esmu normāla, es visu daru pareizi. Man ir mīļš vīrs un bērni. Lai tiktu pie paša svarīgākā — ģimenes, nav jāzaudē svars.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu