Anastasija Stocka konfliktā ar likumu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: spbland.ru

Anastasija Stocka izbaudījusi likuma bargo spēku: par rupju Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu dziedātāja var zaudēt autovadītāja apliecību.

Nepatīkamā starpgadījuma vaina meklējama rīta satiksmes korķī Ļeņina prospektā. Dziedātāja steidzās uz Vnukovas lidostu — viņai vajadzēja doties viesizrādēs, taču ceļā Stocku pārsteidza daudzus kilometrus garš sastrēgums. Vienā mirklī Anastasijas nervi neizturēja, un viņa izbrauca pretējā braukšanas joslā. Šis manevrs nepalika nepamanīts — jau pēc dažiem metriem pārkāpēju notvēra ceļu satiksmes inspektors.

Milicijas darbinieks izrādījās ļoti principiāls cilvēks — viņš nedeva nekādu mājienu par iespēju «samaksāt sodu uz vietas», kā arī neņēma vērā to, ka pārkāpēja ir ļoti populārs cilvēks. Inspektors pēc visiem noteikumiem uzrakstīja protokolu par pārkāpumu, atņēma dziedātājai vadītāja apliecību un izsniedza pagaidu atļauju.

Tagad dziedātāja tiek gaidīta izskaidrošanās grupā, lai nolemtu, kā viņu sodīt. Noteiktajā termiņā Stocka ierasties nevarēja. Ja estrādes zvaigzne kavēsies ar šā jautājuma risināšanu, viņa automātiski uz pusgadu ilgu laika posmu zaudēs tiesības vadīt automašīnu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu