Timberleiks un Diaza pašķīrušies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com

Tabloīdi vēsta, ka divdesmit piecus gadus vecais dziedātājs Džastins Timberleiks saviem draugiem paziņojis — trīsarpus gadus ilgās attiecības ar deviņus gadus vecāko Kameronu Diazu ir beigušās.

Kā ziņo amerikāņu žurnāls «Star», Ziemassvētku brīvdienās Džastins uzdzīvojis kādā Memfisas naktsklubā un saviem draugiem teicis: «Es un Kamerona? Tas ir beidzies.»

Sākotnēji pāris bija paredzējis Ziemassvētkus pavadīt kopā, taču realitātē Džastins brīvdienās bija kopā ar savu ģimeni Memfisā, savukārt Kamerona vienatnē redzēta kādā Kolorādo štata slēpošanas kūrortā.

Timberleiks svētku dienās apmeklējis vairākus pasākumus kopā ar divdesmit piecus gadus veco nekustamā īpašuma aģenti Veroniku Finnu, kas vidusskolas laikā bija Džastina draudzene. Jauno gadu Timberleiks sagaidīja Losandželosā — ballītē pie aktrises Keitas Hadsones.

Pāris dienu pēc Ziemassvētkiem reportieri redzējuši Džastinu un Kameronu kopā Losandželosā, tomēr pāris atteicies komentēt savu privāto dzīvi.

Tajā pašā laikā Holivudas tenku žurnālisti apgalvo, ka Džastins ir «uzmetis aci» Skārletai Johansonei. «Džastins un Kamerona izšķīrās pirms divām nedēļām. Domājams, ka viņš drīzumā saiesies ar Skārletu Johansoni, jo viņi jau ir tikušies, lai viens otru iepazītu,» dzeltenajai presei stāsta kāds Džastina Timberleika paziņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu