Kā savaldzināt vīriešus (Svari — Zivis). Dāmām!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Vai zināt, kā savaldzināt vīrieti, zinot viņa zodiaka zīmi? Šodien apskatīsim otru pusi zodiaka zīmju — no Svariem līdz Zivīm (ieskaitot). [s:15147]


Svari (24.09.–23.10.)

Svari ir elegances, izsmalcinātības un daiļuma etalons. Viņš ir tik pievilcīgs, ka turēties pretī nav iespējams. Viņa maigo raksturu un nespēju strīdēties ciena visi. Viņa sievietes ideāls ir harmoniska, taisnprātīga un stipra rakstura būtne. Ņemot vērā, ka paši Svari cenšas izvairīties no konfliktiem, viņi dažkārt ir spiesti upurēt savu pārliecību. Tāpēc tev reizēm vajadzēs aizstāvēt savu delikāto vīrieti. Viņam droši vien patiks tavs prāts, erudīcija un attapība. Izrādi šīs īpašības — Svaru kauss noslieksies uz tavu pusi.

Skorpions (24.10.–22.11.)

Skorpioni ir noslēpumaini un temperamentīgi. Viņš ir cēlsirdīgs un vīrišķīgs vīrietis, kas ļoti reti piekrīt kompromisiem. Iekarot viņa sirdi nav viegli, vismazākais spiediens, un Skorpions — dzimis cīnītājs — dosies uzbrukumā. Tāpēc ielaisties cīņā ar viņu ir bīstami. Vislabāk demonstrēt savu neaizsargātību. Skorpioni ir ļoti gādīgi; ja netīšām izmežģīsi kāju, viņš metīsies tev palīgā. Uz Skorpiona pleca var paraudāt, taču pārspīlēt gan nevajag, jo činkstētājas nepatīk nevienam.

Strēlnieks (23.11.–21.12.)

Strēlniekam piemīt jūtu un domu harmonija, mīlestība pret skaisto un vieglums saskarsmē. Strēlnieki ir optimistiski un uzticības pilni. Lai gan reizēm uzvedas kā nevaldāmi draiskuļi, dvēselē viņi sapņo par īstu mīlestību un ģimenes omulību. Strēlnieki dievina romantiku un ceļojumus. Visvienkāršāk pievērst sev Strēlnieka uzmanību var tieši ceļojumos: apvieno sevī piedzīvojumu alkas un prasmi būt maigai. Grūti, protams, taču tieši tas Strēlniekus saista visvairāk.

Mežāzis (22.12.–20.01.)

Mežāzis ir mierīgs, pamatīgs, strādīgs un mūždien aizņemts. Viņš visu aprēķina līdz sīkumam, tāpēc nepatīkami pārsteigumi viņam gadās reti. Un tomēr šis ložu necauršaujamais vīrietis ļoti jūtīgi atsaucas uz komplimentiem un dažnedažādām maiguma izpausmēm. Tāpēc stratēģija jābalsta uz glāstiem, smaidiem un labsirdību. Mežāzim patiks pašdarinātas dāvanas, silti vārdi un citi uzmanības apliecinājumi. Tiecies pie viņa ar visu dvēseli, un viņš izkusīs.

Ūdensvīrs (21.01.–19.02.)

Ūdensvīri ir maigi, sapņaini un gaiši cilvēki. Sievietēm der atcerēties, ka viņi parasti sapņo kādu izglābt vai pasargāt no briesmām. Ņemot vērā, ka sievietes ir vājas un ievainojamas, bet pasaulē briesmu ir gana daudz, ievilināt Ūdensvīru savos tīklos nemaz nav tik grūti! Atliek tikai ar apjukušu un neaizsargātu skatienu nostāties pie milzīgas peļķes, un — viss kārtībā! Ūdensvīrs tūlīt ir klāt.

Zivis (20.02.–20.03.)

Zivis ir miermīlīgi ļaudis, kam piemīt neizsīkstoša fantāzija un nosliece uz mistiku. Tāpēc pilnīgi iespējams, ka Zivīm iepatiksies kāds neparasts iepazīšanās veids. Turklāt iniciatīvu viņš atstāj tev, tāpēc ka Zivis vispār peld pa straumi. Izrādi iniciatīvu! Uzaicini savu mīļoto uz kino vai kafejnīcu. Absolūta drosme un pēkšņums ir tavi trumpji. Protams, vīrietis var arī atteikt, tā var gadīties. Tomēr ļoti sarūgtināties nevajag, var mēģināt vēl vienu reizi: otrais mēģinājums noteikti būs pārsteigums...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu