«Depeche Mode» piedāvā lejupielādei visu dziesmu kolekciju

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Slavenā britu grupa «Depeche Mode» paziņojusi par ļoti apjomīga tikai lejupielādei paredzēta speciāli atlasītu 664 dziesmu apkopojuma izdošanu.

Grupas karjeras retrospektīva ar atbilstošu nosaukumu «The Complete Depeche Mode» patlaban atrodama lejupielādei ASV interneta mūzikas lejupielādes veikalā «iTunes».

Šajā grandiozajā retrospektīvā, kas seko uzreiz pēc novembrī izdotās salīdzinoši pieticīgās labāko dziesmu izlases, iekļauti 644 skaņdarbi. Kolekcijā iekļauti visi 11 grupas studijas albumi, visi singli, to B puses un divi koncertalbumi, kā arī reti un iepriekš neizdoti skaņdarbi.

Papildus albumu skaņdarbiem komplektā iekļauti reti un veci, ražošanā un pārdošanā vairs neesoši ieraksti, 19 tikai digitāli pieejami remiksi un agrāk neizdoti mēģinājumu ieraksti. Tam līdzi nāk lejupielādējams 62 lappuses biezs buklets ar slavenā fotogrāfa un videoklipu režisora Antona Korbijna fotogrāfijām.

Pirmais grupas «Depeche Mode» singls tika izdots 1981. gadā. Kopumā grupas ieraksti britu mūzikas tabulās pavadījuši vairāk nekā 400 nedēļas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu