«Labvēlīgais tips» atbalstīs «Bonapartus.lv»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Karlīna Vītoliņa

Nedēļas nogalē grupa «Labvēlīgais tips» dosies uz Ventspili, lai kā viesi piedalītos «Eirovīzijas» nacionālās atlases finālā. Grupa šajā pasākumā nav uzstājusies kopš 2001. gada, kad piedalījās dziesmu konkursā ar savu hitu «Koka klucis Konstantīns».

Šoreiz gadījums ir īpašs, jo atlasē startē grupas meitasuzņēmums «Bonaparti.lv», kurā ietilpst trīs grupas dalībnieki — Normunds Jakušonoks, Andris Ābelīte un Kaspars Tīmanis — un viņu kolēģi Zigfrīds Muktupāvels, Roberto Meloni un Andris Ērglis. Tieši tādēļ «Labvēlīgais tips» nešaubījās ne mirkli un piekrita Latvijas Televīzijas uzaicinājumam viesoties konkursa šovā.

Ventspilī tiks atskaņota viena no jaunākajām grupas dziesmām «Paraparita», kas drīzumā nonāks arī Latvijas radiostacijās. Ieraksta tapšanā būtisku ieguldījumu sniedza Lotārs Lodziņš («Boyza II»), kā arī Jānis un Ilze Kalves («Pamatinstinkts»).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu