Miljonārs šķīries no striptīzdejotājas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Pēc vairāk nekā divus gadus ilgām attiecībām miljonārs Aldis Ozols pārtraucis attiecības ar draudzeni Valēriju Pugačovu, kam vēl nesen dāvināja džipu «Hummer», raksta «Kas Jauns».

Aldis un Valērija iepazinušies miljonāra 31. dzimšanas dienā naktsklubā «Dolls», kur Valērija strādāja par dejotāju.

Žurnāla «Lilit» aprīļa numurā lasāma intervija, kurā Valērija stāsta, kā no striptīzdejotājas kļuvusi par miljonāra mīļoto sievieti. «Aldis ir spēcīga un interesanta personība. Daudz sasniedzis. Ir patīkami būt viņam līdzās. Būt miljonāra mīļotajai sievietei — tā ir profesija. Ballītē man jāspēj izstāstīt vislabāko joku un stāstu. Man jābūt viselegantāk ģērbtai un grimētai. Jāpārzina etiķete. (..) Grūti ir tādā ziņā, ka diezgan vientuļi. Manām draudzenēm nav tāda līmeņa vīriešu kā man. Līdz ar to nav, kam paprasīt padomu. Es tomēr nenāku no miljonāru ģimenes. Man vēl daudz jāmācās,» žurnālam «Lilit» atklāj Valērija.

Miljonāra mīļotā sieviete stāsta, ka Aldis viņai arī uzdāvinājis saderināšanās gredzenu. «Varbūt kādreiz piedāvās precēties. Domāju, tiklīdz es to pa īstam gribēšu, tā arī notiks,» viņa teic.

Aldis Ozols teic, ka ir lasījis šo interviju un augstu novērtē Valēriju par labajiem vārdiem laikā, kad viņu attiecības jau patiesībā bija sabrukušas. Žurnālam «Kas Jauns» miljonārs stāsta, ka Valērijai pirms šķiršanās nav bijis viegli. «Meitenē, kuru savulaik mīlēju, es meklēju kļūdas un aizrādīju par katru mazāko sīkumu. Tas notika neapzināti.» Kaut arī Ozols nekad nav slēpis, ka mīļotā savulaik bijusi striptīzdejotāja, viņš atzīst, ka tieši šis pagātnes posms, kas savulaik viņus saveda kopā, bijis arī par iemeslu, kāpēc abi pašķīrušies. «Es nevarēju ar to sadzīvot,» žurnālam teic Aldis Ozols.

Nu Vecrīgā, Doma laukumā, būs redzams vien viņa paša dzeltenais «Hummer H2» un nesen iegādātais «Rolls Royce Phantom», jo pāris šķiroties vienojies, ka visas dāvanas, ko saņēmuši viens no otra, paliks pie tā, kam tās dāvātas, ieskaitot dzelteno «Hummer H3» džipu, ko Ozols uzdāvināja mīļotajai pēc pusotru gada ilgām attiecībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu