Abramoviča bijusī sieva šķiroties saņēmusi 11,7 miljardus

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu mediji ziņo, ka Krievijas oligarhs Romāns Abramovičs savai bijušajai sievai Irinai saskaņā ar laulības šķiršanas vienošanos atvēlējis vairāk nekā pusi savas bagātības – sešus miljardus sterliņu mārciņu jeb 11,7 miljardus dolāru. Jāatgādina, ka žurnāls «Forbes» R. Abramoviča īpašumus lēš 18,7 miljardu dolāru apmērā.

Saskaņā ar «Daily Express» ziņām, tieši Irinai tiks četras ģimenei piederošās mājas Anglijā, divi dzīvokļi Londonā, vasarnīca Piemaskavā un pils «Chateau de la Croe» Francijā. Viņai būšot arī tiesības vajadzības gadījumā izmantot kādu no ģimenes trim jahtām (pašlaik tiek būvēta ceturtā) un divām «Boeing» lidmašīnām.

Paša oligarha, kurš ir arī Krievijas Čukotkas reģiona gubernators, īpašumā paliks viņa galvenā spēļlietiņa – futbola klubs «Chelsea», kas saskaņā ar «The Independent» ziņām bijis viens no galvenajiem šķiršanās iemesliem. Proti, R. Abramovičs pieprasījis (arī drošības apsvērumu dēļ), lai sieva regulāri kopā ar viņu apmeklē futbola spēles, taču Irinai šis sporta veids esot diezgan vienaldzīgs. Visas piecas Abramoviču atvases (Anna (13), Arkādijs (12), Soņa (11), Arina (5) un Iļja (3)) turpmāk dzīvos kopā ar māti. Turklāt tiek uzskatīts, ka viņi pametīs Londonu un pārcelsies uz dzīvi Francijā. Starp citu, dažos medijos parādījusies informācija, ka formāli R. Abramovičam nekas neesot piederējis, jo visi viņa īpašumi reģistrēti uz bērnu vārda.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu