Čehija kļūs par Bonda otro dzimteni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:no arhīva

Čehu kinematogrāfisti un kinostudija «Barrandov» cer, ka jaunā filma par aģentu 007 ar pagaidu nosaukumu «Bond 22» un Danielu Kreigu galvenajā lomā tiks uzņemta Prāgā.

Kā ziņo interneta lapa «The Czech Walker», šonedēļ Holivudas kinostudiju «MGM» un «Columbia Pictures» pārstāvji kopīgi ar britu producentu kompāniju «EON» sākuši filmēšanas vietu atlasi. Viena no kandidātēm ir Prāgas «Barrandov Studio», kas pieder magnātam Tonašam Hrenkam.

Pēc studijas «Barrandov Studio» preses sekretāra teiktā, kinostudija var piedāvāt ļoti labus filmēšanas apstākļus, ar kuriem arī iepriekšējā reizē bijuši apmierināti Bonda autori. Tāpēc iespējams, ka bondiāna turpmāk tiks uzņemta tieši Čehijā.

Studijai «Barrandov» šāds līgums ir ļoti izdevīgs, jo čehu kinematogrāfistiem līdz ar to būs iespēja nopelnīt vairākus simtus miljonus kronu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu