Ja tev dāvina ziedus... Pieredze

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Uzmanības apliecinājumi var būt tik dažādi – no mīļotā cilvēka, no darba devēja, slepena pielūdzēja, draugiem utt.

Inese Vaidere, Eiropas parlamenta deputāte:

– Partnerattiecībās uzmanības apliecinājumiem ir ļoti liela nozīme. Uzmanību un mīlestību vajag izrādīt arī ikdienā. Ja tā nav, tad attiecības tiek pakļautas riskam. Savā mūžā esmu ļoti lutināta ar uzmanības apliecinājumiem. Esmu saņēmusi daudz ziedu no draugiem un kolēģiem. Kad strādāju universitātē, studenti ļoti lutināja. Piemēram, reiz, kad man bija svētki, «fizmati» auditorijā bija iestūmuši klavieres un kāds spēlēja dziesmu «Donna Inese», bija nodzēsta gaisma, dega svecītes.

Ar vīru esam kopā jau 30 gadu, un viņš pret mani izturas ļoti īpaši. Kad reizi nedēļā man jālido uz Briseli, vienmēr viņš ceļas ļoti agri un ved mani uz lidostu, kaut arī es varētu braukt ar taksometru. Tas tiešām ir ekskluzīvs uzmanības apliecinājums. Kad lidoju mājās, viņš mani sagaida lidostā.

Katrā svētku reizē man tiek dāvināti ziedi. Vīrs zina, ka īpaši man patīk dzeltenas puķes, bet pēdējā laikā viņš man dāvina arī lielas, baltas un smaržīgas lilijas.

Kā es palutinu viņu? Man ļoti patīk kārtība un skaistas lietas, tāpēc brīvdienās mēdzu uzklāt brīnišķīgu brokastu galdu. Zinu, ka viņam patīk, ka mājās māku radīt skaistu, īpašu atmosfēru.

Maija Silova, modes žurnāliste:

– Visspilgtāk man palicis prātā uzmanības paliecinājums, kad vīrietis, kuram es patiku, restorānā nospēlēja uz klavierēm man veltītu skaņdarbu. Mēs bijām liela kompānija, un tas no viņa puses bija skaisti, atklāti un drosmīgi. Man mūzika vispār nozīmē daudz, un tas bija ļoti patīkams un romantisks pārsteigums.

Uzmanības apliecinājumi var būt arī pavisam vienkārši, taču ļoti nozīmīgi. Piemēram, var vienkārši piezvanīt un pajautāt, kā klājas. Ne vienmēr vajag grandiozus pasākumus. Kāda jēga no ziedu groziem, ja piezvana reizi nedēļā!

Uzskatu: jo ilgāk partnerattiecībās saglabā nepārspīlētu romantiku, jo labāk. Arī sieviete vīrietim var dāvināt ziedus, sagaidīt saulrietu kopā ar mīļoto vai aizvest uz vietu, kur ir ļoti daudz gulbju. Es pati to plānoju izdarīt!

Vērtīgs uzmanības apliecinājums ir atbalsts sarežģītās situācijās. Patīkami, ja arī vīrietis ļauj, lai sieviete viņu atbalsta, un neuzskata, ka viņš ir tik stiprs, lai nevarētu raudāt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu