Noklausies «Double Faced Eels» jauno singlu «Kefīrs»!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valts Kleins

Ieskandinot raidstaciju viļņus 23. aprīļa pēcpusdienas cēlienā, grupa «Double Faced Eels» laiž klajā nākamo studijas albuma singlu «Kefīrs». [s:16210]

Dziesmā ietverti daži no ārzemju nacionalitātēm raksturīgiem skanējuma simboliem, piemēram, kantristila ģitāras virtuzaurisms un pirmie soļi slāvu valodas bibliogrāfijā. Paši grupas dalībnieki izsakās: «Mēs esam un būsim par Latvijas produktu — kefīru!»

Līdz ar otro studijas albuma «Kurš nogalināja Džūliju? Nezinu, bet trāpīja mums»  pabeigšanas manevru «Double Faced Eels» piedāvā līdz šim sulīgāko un svaigāko veikumu no savas pastāvēšanas vēstures lappusēm. Pasākuma organizatoriskie spēki un atbildīgās instances ziņo, ka 8. maija pasākums «Sapņu fabrikā» ir gada pirmais un vienīgais tāda mēroga pasākums, kur būs iespēja «zušus» sastapt ne tikai jaunā koncertprogrammā, 2,3 stundu garā šovā, bet arī jaunā un eksplozīvā realitātes līmenī (Chikijs apgalvo, ka prot tēlot gludekli).

Par koncerta kuplinājumu pie atbildības varēsiet saukt vakara īpašos viesus: Arti Dvarionas, Olgu Rajecku, Jenny May un deju studiju «Aggressive» (skaistās meitenes liks kapitulēt jebkuram vīrietim). Koncertā, protams, piedalīsies arī klejotājs leģenda — zilais lācis no Vostokas.

balso «DFE» mājas lapā!

Pirms koncerta uz skatuves kāps grupa «Backyard» (tepat no jaunizveidotās Eiropas Savienības), kas perfekti prot adaptēties jebkuros muzikālos laikapstākļos un apsolījusi divu nedēļu laikā izveidot latvisku repertuāru, un akordeonistu trio (izcila spēja krist uz nerviem).

nternetā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu