Normundam Rutulim jauns albums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ iznāks Normunda Rutuļa albums «Magones zieds».

Jaunajā albumā iekļautas 10 dziesmas, kuras kopā ar Normundu Rutuli iespēlējis «Slavenais Rīgas orķestris». Tajā apvienojušies Roberts Rasa, Anrijs Grīnbergs, Ēriks Upenieks, Māris Ozols un Kristaps Krievkalns, kas ir arī visu dziesmu aranžētājs.

Kā albuma pirmais singls zīmīgi izvēlēts pavasarīgais «Sirdspuksts», kas ir pirmais publicētais darbs, ko radījuši Normunds Rutulis un Kristaps Krievkalns. Tieši šis fakts, ka beidzot izdevies realizēt pašiem savas idejas, mūziķiem šķiet vispatīkamākais.

Albuma tituldziesmas autors ir Aivars Hermanis, un tā iedziedāta kopā ar Rutuļa ilglaicīgo skatuves partneri Anci Krauzi.

Albumā vieta atvēlēta arī trim jaunām Raimonda Paula un Guntara Rača dziesmām: «Vēl jāpagaida», «Tas bija sen» un «Zīlēšanas dziesma».

Noklausies «Draugu dziesmu»!

Albuma ieskaņošanā piedalījies arī plašs viesmūziķu pulks: Aivars Hermanis, Uldis Ziediņš, Sandris Skeranskis, Zintis Žvarts, Raivo Stašans, Kārlis Vanags, Laura Sējāne un Ieva Kerēvica.

http://www.boms.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu