Oda sliktajam čalim...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Ak Dievs, nu, ko viņa tajā maitasgabalā ir saskatījusi?! Kā tādu vispār var mīlēt... Šāds jautājums ne reizi vien tiek pārrunāts sieviešu kompānijā, apspriežot draudzenes jauno vīrieti (vai vīru).

Kā TĀDU var mīlēt? Izrādās, var. Viss ir izskaidrojams — salīdzinājumā, protams. Šoreiz kā pretmetu izvēlēsimies to, kas ir tuvs sieviešu ideālam. Proti, pareizo puisi.

Par apģērbu

Pareizie puiši ļoti lielu uzmanību pievērš savam izskatam. Tātad — arī apģērbam. (Kurai sievietei gan nepatīk būt kopā ar modīgu dendiju!) Un tomēr pārlieku uzkrītoša atkarība no lupatām liek aizdomāties par to, ko viņš ar tām vēlas piesegt. Varbūt mazvērtības kompleksus vai pelēcīgu personību?

Savukārt viens pašpārliecināts mērglis jūtas labi arī trenūzenēs. Viņam neko nevienam nevajag pierādīt. Viņš tāpat ir atraktīvs un pašpietiekams.

Par atbildību

Pareizie zēni baidās pieņemt lēmumus, jo ir pārlieku prātīgi un apdomīgi. Izšķirīgā brīdī viņi «bumbu piespēlē» sievietes pusē. Neglaimojiet sev — ne jau tāpēc, ka te kāds briesmīgi rēķinātos ar jūsu viedokli! Vienkārši atbildības nasta kārtējo reizi tiek uzkrauta uz sievietes pleciem.

Sliktie puiši šādās situācijās bieži vien kļūdās, bet viens nu gan ir skaidrs: viņi neliks pieņemt lēmumu jums, slēpjoties aiz sievietes muguras (kāpēc gan — ja paši gudrāki par citiem).

Par problēmām

Droši vien esat pamanījušas, ka pareizie zēni vienmēr grib būt kopā ar jums, kad viss ir labi. Toties, kad sievietei rodas grūtības, viņi vienmēr tā nemanāmi aizslīd, attālinās... Kāpēc? Tāpēc, ka dzīves jēgas meklētājam pašam pietiek savu problēmu. Gudrs cilvēks taču ir piesardzīgs. Nu, nelīdīs taču svešā pirtī kašķi meklēt (it īpaši, ja vēl neprot kauties). Tā nu viņi, prātīgi cilvēki būdami, paiet sāņus — tieši tad, kad ir visvairāk vajadzīgi cieši blakām. Taču viņi tūlīt pat ir klāt, tikko viss ir nokārtojies.

Protams, pārlieku nevajadzētu paļauties uz to, ka sliktais čalis īstajā brīdī būs lietpratīgs palīgs — bet viņš vismaz mēģinās. Mēģinās kārtējo reizi pierādīt, ka ir varonis (jo viņš vienmēr jūtas kruts).

Par ietekmēšanu

Labie zēni bieži vien ir ietekmējami, jo pārlieku ieklausās citos (tā šie paipuisīši ir audzināti kopš bērnības). Viņi ieklausās omītē, pārgudrajās tantēs, neprātīgi mīlošajā mātē, stingrajā tēvā un, protams, labākajā draugā (kurš tāpat kā visi iepriekšminētie uz jums ir greizsirdīgs). Nedod Dievs, ja kādam no viņiem nepatiksit... Tad ar jums ir cauri.

Ja gadījumā neiepatiksieties kādam no sliktā puiša radagabaliem, viņa mīlestība tāpēc mazāka nekļūs — tieši otrādi. Kāpēc? Tāpēc, ka viņš no sākta gala pieradis neklausīt saviem tuviniekiem un vienmēr rīkojies pretēji vispārpieņemtajiem sabiedrības uzskatiem. O, kā viņam patīk šī šķēršļu pārvarēšana... Nu, īsts barjerskrējējs.

Par attiecībām ar līdzcilvēkiem

Pareizais vīrietis nekad ne ar vienu «nelecas», jo ir iemācījies nepaust savus uzskatus skaļi un neuzspiest tos līdzcilvēkiem. Labais puisis vēl tagad atceras, cik sāpīgi viņu kaustīja pagalmā un kā sapņoja par jauniešu boksa sekciju (lai pēc tam sadotu pa purnu pāridarītājiem). Sapņoja jau gan, taču mamma viņu aizveda nevis uz sporta skolu, bet gan uz sporta dejām... Tādēļ vēl šobaltdien par līdzcilvēkiem viņš izsakās tikai tad, kad to nav klāt.

Savukārt sliktie čaļi ir pieraduši tieši ģīmī teikt visu, ko domā. Viņi nevairās konfliktēt, jo no mazām dienām jau bijuši kaušļi. Arī viņus mammas ir centušās pierakstīt sporta dejās, taču tie vienmēr kaut kā iemanījušies nokļūt boksa sekcijā. Tieši tāpēc atšķirībā no pareizajiem zēniem šiem nesagādā nekādas grūtības pateikt acīs savas domas. Nereti tās ir skarbas un pat aizvainojošas, toties spēles noteikumi vienmēr ir skaidri un saprotami.

(Rīt turpināsim sarunu par labajiem un sliktajiem puišiem.)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu