Par puišiem, kas čurā un kas nečurā «pret vēju»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Un atkal tas pats mūžīgais jautājums — kāpēc meitenēm patīk sliktie puiši? Ar ko tad viņi ir pārāki par labajiem? ([s:16405] Ja jums ir savi apsvērumi šajā sakarā, laipni lūdzam — Apollo «Brīvā tribīne» ir jūsu rīcībā: [s:16406])

Par «plauktiņiem»

Pareizie puiši nekad «nečurā pret vēju». Viņi peld pa straumei, visās lietās mīl kārtību un vienmēr spēlē pēc likumiem. Viņu prāts ir kā kumode, kur viss akurāti sakārtots pa plauktiņiem.

Sliktie? Tie vienkārši DZĪVO NOST. Dzīvo kļūdoties, viļoties, uzsitot sev vienu zilumu pēc otra. Tieši tāpēc nepareizie puiši arī jūs pieņems tādas, kā esat — ar visiem puniem un dzīves kritienos nobrāztajiem ceļgaliem.

Par ierašanos

Pareizais vīrietis stāvēs pie jūsu durvīm un maigi grabināsies gar tām — tik maigi, ka, var gadīties, jūs nemaz nesadzirdēsit šo grābstīšanos. Tad viņš grūti nopūtīsies, pagriezīsies un skumjš dosies prom (neies jau pieklājīgs cilvēks durvis gāzt ārā).

A sliktais čalis? Tas gan tiks iekšā vienalga kādā veidā, kaut vai izspridzinot duravas ar visām stenderēm — nu, vai nav lustīgi, ko? Viņam patīk «ar kāju uz pasauli durvis vērt» (kā teikusi latviešu dzejniece M.Z.). Tu, iespējams, tajā brīdī ķersi pie sirds un meklēsi nervu zāles. Var gadīties, ka tev sāksies arī kārtējā panikas lēkme, bet vienalga — aizdzīt šo tipu nebūs nekādu izredžu. Neceri. Ja viņš kaut kur tiek iekšā, tad iekārtojas uz palikšanu kā uts kažokā.

Par garīgo klonēšanu

Pozitīvie varoņi bieži grib klonēt sievieti pēc sava ģīmja un līdzības. Viņi taču ir tik inteliģenti, daudz lasījuši un, protams, dzīvi pazīst labāk nekā jūs, burvīgā idiote. Daudzi no šiem pareizajiem puišiem ir tādi kā... pusizcepti poēti, kuri sievietes personā atraduši ideālu upuri saviem dvēseles izvirdumiem. Pēc tam kad viņi stundām ilgi būs deklamējuši savus nūģīgos vai eksaltētos pantus, jums gribēsies tikai vienu — pārcelties uz citu planētu.

Savukārt negatīvie varoņi... Pajautājiet, vai viņi maz prot lasīt un rakstīt! (Labi — joks, protams.) Ja nopietni, paprasiet, vai tie kaut ko ir dzirdējuši par tādu Kamī (Albert Camus). Iespējams, viņi atbildēs, ka ne tikai dzirdējuši, bet arī dzēruši («Camus»). Nu sakiet, vai šajā brīdī jūs patiešām vēl jūtaties kā «apburoša idiote» vai blondīne?

Par izredzēm

Pareizie puiši labprāt mēdz prātuļot par nākotni (kurā jums diemžēl atvēlēta visai neskaidra loma). Brīžiem pat rodas aizdomas, ka mīļotais jau mājo citā dimensijā, bet jums, lai tur nokļūtu, būs jārēķinās ar vairākiem gaismas gadiem.

Un tajā brīdī, visticamāk, sieviete aizbēgs ar slikto puisi, jo viņš ir reāls, sasniedzams un mīt tepat — šodienā. Tā ir viņa nākotne: dzīvot tepat un tūlīt. Tūlīt darīt; tūlīt kļūdīties; tūlīt kārtējo reizi «atrauties pa zobiem» un tūlīt arī — MĪLĒT.

Pareizie puiši nicina tos otrus — nepareizos (protams, savus uzskatus nepaužot skaļi un neuzspiežot tos līdzcilvēkiem, jo zina, ka atšķirībā no pašiem sliktie prot kauties). Nepareizie čaļi? A viņiem ir gluži vienalga, ko domā tie otri — pareizie. Kāpēc? Tāpēc, ka viņi zina, ar kuriem puišiem parasti paliek kopā sievietes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu