Markus Riva piedāvā jaunu singlu «Aizmirsti mani»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Maijā Latvijas radiostacijās sācis skanēt Markus Rivas jaunākais radio singls [s:16412], kas ir visautobiogrāfiskākā dziesma, kādu mūziķis līdz šim radījis. 

Dziesmu mūziķis sarakstījis, balstoties uz savu pieredzi un pagātnes notikumiem. «Es ļoti respektēju un cienu šo meiteni, jo tā bija neatlaidīga cīņa par iespēju būt kopā. Tomēr mēs nevaram izskaidrot, kāpēc mēs mīlam kādu cilvēku, bet kādu citu ne. Esmu priecīgs, ka šī meitene ir atradusi sev citu puisi, un varu būt drošs, ka viņa pašlaik ir laimīga,» saka Markus.

Dziesma noslēdz ieilgušu klusēšanas periodu. Bet kas tad bija par iemeslu tam? Markus Riva pa šo laiku paspējis gan piedalīties mūziklā «Vestsaidas stāsts», pārcelties no ziemas vasarā jeb padzīvot Austrālijā, nomainīt augstskolu un ierakstīt vairākas jaunas kompozīcijas, arī patlaban aktuālo «Aizmirsti mani». 

Līdz šim lielākos panākumus guvusi dziesma «Daļa no tevis», kas pagājušajā gadā spēja iekarot vairāku radiostaciju dziesmu tabulu augšgalu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu