Producenti cer uz «Nogalināt Bilu 3»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Publicitātes foto

Nesen izpildproducents Benets Volšs, kas strādāja pie filmas «Nogalināt Bilu» («Kill Bill», 2003) abām daļām, pastāstījis žurnālistiem, ka darbs pie trešās un ceturtās filmas daļas jau ritot pilnā sparā.

Volšs teicis: «Pirmais «Nogalināt Bilu 3» un «Nogalināt Bilu 4» scenārija variants jau ir pabeigts, un, tiklīdz tas būs iespējams, Kventins Tarantīno dosies uz Ķīnu to filmēt.»

Kas attiecas uz filmas sižeta detaļām, pagaidām zināms vien tas, ka «Nogalināt Bilu 3» joprojām būs stāsts par atriebību. Benets Volšs pastāstījis, ka trešajā filmas daļā Umas Tūrmanes varonei sākšot atriebties divi no «88 trakajiem», kas pirmajā daļā viņas dēļ zaudēja acis un rokas.

Kā laikrakstam «City Express» pastāstīja producents, sadursme notiks starp Beatrikses Kido un Vernitas Grīnas meitām. Par ideju pretstatīt šīs divas varones jau vairākas reizes izteicies Tarantīno. Pagaidām nav zināms, kad režisors dosies uz Ķīnu.

Patlaban Tarantīno aizrāvies ar sava jaunākā veikuma «Nāves pierādījums» («Death Proof», 2007) reklāmas kampaņu un  darba pie «Sukiyaki Western Jango». Tarantīno pašlaik palīdz arī savam draugam Roberto Rodrigesam veidot «Grēku pilsētas» turpinājumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu