Filmu par «t.A.T.u» rādīs Kannās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:listen.com

Juļa Volkova un Ļena Katina visas brīvdienas pavada, filmējoties filmā ««.t.A.T.u» meklējumos», kurā abas dziedātājas tēlo pašas sevi.

Pirmajā uzņemšanas dienā mākslinieces filmējās vienā no fināla epizodēm. Filmēšana notika nefunkcionējošā alus fabrikā. Scenārija pamatā izmantota deputāta Alekseja Mitrofanova un Anastasijas Moisejevas grāmata  ««Тату» Кам Бэк».

Galvenās lomas filmā atveidos Holivudas aktrises Šantela van Santena un Miša Bartone. Tā stāstīs par divām meitenēm — septiņpadsmitgadīgu amerikānieti un viņas krievu draudzeni no nelielas provinciālas pilsētiņas. Abas meitenes satiekas Maskavā, lai kopā dotos uz iemīļotās grupas koncertu, un tiek ievilktas notikumu virpulī.

Filmas režisors būs Rolands Džoffe, kas Kannu kinofestivālā ieguva «Zelta palmas zaru» par filmu «Misija» («Mission»). Filmēšana tiks pabeigta 14. augustā. Montāža aizņems apmēram pusgadu, bet pirmizrāde būs gaidāma nākamā gada Kannu kinofestivālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu