Nikola Kidmena savulaik ienīdusi savu izskatu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

«Oskarotā» Holivudas zvaigzne Nikola Kidmena pusaudzes gados ienīdusi savus rudos matus un gaišo ādu.

Havaju salās dzimusī un Austrālijā uzaugusī Kidmena britu izdevumam «OK!» stāsta, ka bērnībā viņai nebija ļauts rotaļāties ar citiem bērniem zem klajas debess. «Ja tev ir gaiša āda, lai izvairītos no saules apdegumiem, Austrālijā lielāko dienas daļu nākas pavadīt telpās. Tieši tādēļ mana māte man lika palikt mājās un lasīt grāmatas. Šā iemesla dēļ es nevarēju iet uz pludmali un skolā es nebiju populāra. Tiesa gan, šā paša iemesla dēļ es attīstīju savu iztēli.»

«Būdama bērns, es bieži vien vēlējos būt kādas grāmatas varones vietā. Iespējams, tas notika tāpēc, ka man nepatika pašas dzīve. Reizēm tā notiek arī pašlaik, bet nenoliedzami, šādi gadījumi ir ļoti reti.»

Ar laiku Nikola pieņēmusi savus rudos matus un gaišo ādu un tagad nenoliedzami ir apmierināta gan ar sevi, gan ar savu dzīvi.

Divu bērnu māte, kas ir precējusies ar kantri mūziķi Kītu Ērbanu, žurnālam atklāj savu dzīves pārliecību: «Laime nav būt perfektam. Es, piemēram, esmu tālu no ideāla un pat necenšos tāda būt. Visvairāk man cilvēkos patīk viņu trūkumi un nepilnības.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu