Iznāk Andra Ērgļa un grupas «Cacao» debijas albums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ mūzikas ierakstu veikalos nonāk konkursa «Jaunais vilnis 2007» laureāta Andra Ērgļa un viņa grupas «Cacao» debijas albums «Ripoja akmens».

Projektu «Cacao» pēc dueta «Fomins & Kleins» izjukšanas nodibināja pazīstamais ģitārists Tomass Kleins, uzaicinot mūziķus no projekta «Berm», un pašlaik tajā muzicē Andris Ērglis (balss, bungas), Tomass Kleins (ģitāra, balss), Jānis Strazds (taustiņi) un Aivars Meijers (bass).

Debijas albumā iekļautas desmit Tomasa Kleina un divas grupas taustiņnieka Jāņa Strazda rakstītas dziesmas ar Guntara Rača tekstiem.

Ierakstā piedalījušies arī viesmākslinieki Raimonds Macats un Ivars Bajaruns. Albumu māsterējis Mats Lindfors studijā «Cutting Room» Stokholmā.

Albuma tituldziesma pēc tam, kad tika izpildīta konkursā «Jaunais vilnis», kļuvusi par grupas lielāko hitu, un tā jau gandrīz divus mēnešus ir pati pieprasītākā dziesma Mp3 mūzikas portālā «DoReMi.lv», bet tās teksts ir visvairāk meklētais tekstu portālā «dziesmas.lv».

«Ripoja akmens» pastāvīgi ieņem augstu vietu arī «draugiem.lv» dziesmu topā un ir viena no iecienītākajām dziesmām, kuras klausītāji pasūta savām iecienītākajām radiostacijām, sveicot draugus un kolēģus. Videoversija skatāma Latvijas Mūzikas kanālā.

Albuma prezentācija «Cacao» dzimtajā pilsētā Liepājā notiks 26. septembrī plkst. 19.00 «Pirmajā rokkafejnīcā».

Albumā iekļautās dziesmas

1. Ripoja akmens
2. Rožu nams
3. Rīts labi nāk
4. Diena, kad nepienāca rīts
5. Pazaudēto cerību lauks
6. Nepareizs
7. Varavīksne
8. Saule riet
9. Melnais vīrs
10. Ja es būtu
11. Vairāk nekā nav
Papildus: 12. Reiz Ziemassvētkos

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu