Kad vīrietis onanē...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Viņš mēdz onanēt. Tātad viņš veselīgi izturas pret savu ķermeni un mīl baudu... (Turpinām runāt par vīriešu solo.)

Vīrieša solo ir divi iemesli

Pirmais ir piespiedu celibāts, jo... «Kad mutē sakrājas siekalas, mēs tās norijam — tas ir reflekss. Bet kur likt sēklu, kas uzkrājoties rada sāpes?» stāsta kungs gados. «Sievietēm taču tāpat: iegurnis pieplūst ar asinīm, un, ja šo spriedzi nevar noņemt, rodas problēmas. Kad es vairākus mēnešus biju komandējumā, mēs ar sievu palīdzējām viens otram noņemt spriedzi ar īsziņām. Tas ir gandrīz kā reāli mīlēties.»

Otrs iemesls ir pēkšņi impulsi. «Tā ir taisnība, ka vīrieši par seksu iedomājas bieži, nu, ļoti bieži! Bet šī iedomāšanās katru reizi nebūt neizraisa erekciju. Dažreiz reaģents piebriest un pēc brītiņa nomierinās, citreiz gribas ņemt un pabeigt. Taču, lai gribētos beigt, nemaz obligāti nav jāskatās porno vai jāiztēlojas sevi kā baigo mačo; tāds impulss var rasties absolūti spontāni — it kā no nekā. Un, ja apstākļi sakrīt: ja ir kur nolīst vienam, ir laiks un attiecīgs noskaņojums, parasti tas arī tiek izdarīts,» apstiprina vīrieši un piebilst, ka process no pirmās mērķtiecīgās kustības līdz orgasmam nav ilgs — no dažām sekundēm līdz pāris minūtēm. Tas atkarīgs no tā, cik liels ir uzbudinājums, un no tā, kas notiek galvā.

«To darot, es fantazēju...

...par abstraktu seksu. Tā nav mana sieviete. Nav arī tā, ka es drāžu kādu, kuru gribu, bet ar kuru nekas nav bijis. Tā vispār nav konkrēta sieviete. Gar acīm ņirb visādas mistiskas detaļas. Es pat nezinu, vai esmu tās kādreiz redzējis. Pat labāk, ja neesmu redzējis. Pilnīgi pieļauju, ka arābiem iztēli var uzkurināt sieviete parandžā, jo tur viss ir noslēpts — ir ko piedomāt, kā viņa izskatītos kaila?» fantazē viens no kungiem.

«Dažreiz es domāju par tevi. Bet citreiz — piedod, mīļā, — tā neesi tu,» atzinās mans mīļotais.

Bet vīriešu failos glabājas bildes, kuras tiešām ir redzētas un kuras atceroties var radīt īsto impulsu. «Reiz vienā skaistā aprīļa dienā tramvaja pieturā redzēju sievieti, kura stāvēja pret mani ar muguru, pētīja kioska skatlogu un vingrināja vagīnas muskuļus — viņas dupsis ritmiski saspringa un atslāba. Varbūt viņa pat neapzinājās, ko dara, bet tas bija skaisti! Pieļauju, ka nebiju vienīgais skatītājs, un tajā brīdī man bija žēl, ka neesmu kiborgs, kam vienas acs vietā ir videokamera, kas visu fiksē. Es nemūžam neaizmirsīšu to skatu!»

Ja fantāzija nedarbojas pietiekami labi, ja bildes nav aktīvas, process ir ilgāks, beigt ir grūtāk un reizēm neizdodas nemaz — nevar taču viņu nomocīt beigtu! 

Bauda, to darot, ir!

Protams. Jo tīri fiziski orgasms taču notiek. Tomēr neviens no vīriešiem neteica, ka solo ir labāks par duetu. «Reizēm, mīlējoties ar savu mīļoto, orgasms man notiek tikai galvā, un to fizisko vairs nemaz nevajag — man ir kaifs no tā, ka viņai ir labi. Darot to vienam, pietrūkst šī orgasma galvā. Protams, arī ar dažādām sievietēm baudas pakāpes ir dažādas. Man bijušas tikai divas, ar kurām es beidzu skaļi. Ar sevi — nekad,» teic viens.

«Abos gadījumos ir bauda, jo es taču beidzu, bet tās nav salīdzināmas lietas — tās ir divas pilnīgi dažādas baudas. Man labāk par seksu patīk mīlēties, pieskarties sievietei, tīri enerģētiski sajust, ka viņa mani grib, un tad darīt visu, lai viņai ir labi. Kad viņa ir beigusi, zinu, ka tagad varu arī es. Ja tas sanāk abiem reizē — o, svētki! Vienatnē ar sevi esmu šujmašīna — tīrā mehānika,» saka cits.

Neviens no vīriešiem neslēpa, ka reizi pa reizei to dara, arī dzīvojot kopā ar sievieti; vienkārši pēkšņā impulsa brīdī viņas nav blakus vai viņa ir tika aizņemta, ka... «Reti, bet gadās, ka tas notiek pat trīsreiz dienā. Citreiz mēnešiem ilgi nav tādas vajadzības. Tas nevar kļūt par ieradumu un nekādā gadījumā nemaitā mūsu abu intīmās attiecības. Nekad nav bijis tā, ka es atraidītu savu sievieti tāpēc vien, ka esmu jau apmierinājies.»

Definīcija liriķiem

Viņš mēdz onanēt. Tātad viņš veselīgi izturas pret savu ķermeni un mīl baudu. Tātad mīlēs arī sievietes ķermeni un nebremzēs, lai sniegtu baudu viņai. Nav skaistāka seksa, kā savienojoties diviem no aizspriedumiem brīviem cilvēkiem. Un sava solo atzīšana ir viens no pamatakmeņiem seksuālajā brīvībā. Ar vārdu «brīvība» te nu nemaz nav domāta ne izvirtība, ne brīvais sekss, bet gan būt brīvam no kompleksiem, būt brīvam ceļā uz neierobežotu baudu.

P.S. Definīcija neattiecas uz virinātājiem un citiem slimiem cilvēciņiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu