Kāda atšķirība — kurš pirmais...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.potencialis.lv

Moderno tehnoloģiju laikmets ienesis pārmaiņas arī cilvēku attiecībās. Iepazīšanās ballēs vai tramvajā, šķiet, vairs nav modē. Vieglāk taču ir iepazīties virtuāli, un šādi vieglāk arī pārdzīvot atraidījumu.

Un ne jau tikai vīrieši iepazīšanās portālos meklē sev mīļākās. Daudz klusāk un rafinētāk, bet arī daiļā dzimuma pārstāves itin bieži ņem grožus savās rokās un pirmās sper soli pretī jaunām attiecībām. Cik nopietnām vai nenopietnām, tas nu katras pašas ziņā. Un — kā sanāks.

Mājiens caur puķēm vai tieši

«21. gadsimts taču! Par ko tu brīnies! Dzimumu vienlīdzība!» man attrauc kāds 43 gadus vecs vīrietis, vaicāts par dāmu aktivitātēm iepazīšanās portālos.

Taisnība jau viņam ir. Ja sieviete jūt simpātijas pret kādu vīrieti, kādēļ gan klusēt? Kādēļ pirmajai nespert soli pretī jaunām attiecībām? Sabiedrībā aizvien dominē viedoklis, ka vīrietim pieder aktīvākā loma, uzrunājot sievieti. Taču ne jau pirmo reizi ir pierādījies, ka tikmēr, kamēr vīrieši kaut ko skaļi klāsta puspasaulei un tikai pēc tam dara, sievietes vienkārši klusiņām dara... Viņiem vajag pašapliecināšanos runājot, pēc tam rezultātu, viņām — rezultātu... Vaina tāda, ka sabiedrībai nepatīk, ka sieviete iepazīšanās nolūkā vīrieti uzrunā pirmā, tomēr e-pastā klusām ceļo vēstulītes, kurās dāmas piedāvājas...

«Ja sieviete ir atrakstījusi pirmā, ir taču skaidrs, ka viņa vēlas iepazīties,» saka kāds portālu cienītājs. Nav svarīgi, ko viņa raksta — par labo vai lietaino laiku, vai par neizdevušos slēpošanas sezonu. Viņa dod mājienu.

Atbrauc samīļot...

«Man atrakstīja kāda sieviete no laukiem. Viņa aicināja, lai atbraucu ciemos. Labi paēdināšot mani, un ļoti gribot, lai kārtīgi samīļoju viņu. Tik atklāti, vienkārši un cilvēcīgi. Tur, viņas ciematiņā, liela daļa vīriešu esot aizrāvušies ar alkoholu, neesot pat ar ko iepazīties. Bet mīļumu un seksu taču griboties vienalga,» stāsta iepazīšanās portāla dalībnieks ar niku X.

Tas vairāk izklausījās pēc palīgā sauciena, pēc klusas cerības izrauties no ikdienas rutīnas un vēlmes piedzīvot sen nebijušas sajūtas. Kas zina, cik ilgi viņa bija sacerējusi šo vēstuli? Cik reizes dzēsusi un rakstījusi no jauna? Tad beidzot nosūtījusi. Sajutusi atvieglojumu par uzdrīkstēšanos. Nervozēdama gaidījusi atbildi... Diez vai viņai šis solis bija nācis viegli.

Vīrieši atzīst, ka daļa sieviešu, kas izsaka tiešus seksa piedāvājumus, esot apaļīgas un arī ne tik glītas, kā gribētos. Šobrīd Monas Lizas tipa sievietes nav modē, laikam tāpēc šīs sievietes vairāk skar iepazīšanās problēma. Dominē slaido meiteņu kults, bet maigumu, ko spēj sniegt vīrietis, vēlas saņemt visas — glītas un mazāk glītas, slaidas un apaļīgas.

Tad nu viņas briest un briest savam drosmīgajam solim pirmās uzrunāt, pirmās piedāvāties. Un kādā dienā pacietības baloniņš ir pušu, un vēstule interneta virtuālajās dzīlēs aizceļo... No Viņas pie Viņa: «Varbūt vēlies ar mani satikties šovakar. Sveču gaismā, malkojot sarkanvīnu.»

Iegriezies un apskaties šeit

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu