Silvestrs Stallone atgriežas pie pārbaudītām vērtībām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:.inklingblog.com

Holivudas asa sižeta filmu veterāns Silvestrs Stallone plāno uzņemt kādreiz populārās filmas «Death Wish» jaunu versiju, kurā viņš būtu arī galvenās lomas atveidotājs.

Iespēju veidot jaunu versiju klasiskajai 1974.gada filmai, kurā galveno lomu atveidoja lietuviešu izcelsmes Holivudas aktieris Čārlzs Bronsons, Stallone pašlaik pārspriež ar kinokompāniju MGM.

Filma stāsta par vienkāršu Ņujorkas arhitektu, kurš pēc tam, kad huligāni nogalina viņa sievu un izvaro meitu, kļūst par nežēlīgu atriebēju. Tai sekoja daudzi vairāk vai mazāk veiksmīgi turpinājumi.

«Mēs caurskatījām savu bibliotēku, lai nolemtu, kuru potenciālo filmu sēriju to īpašību dēļ būtu vislielākā jēga producēt, un nepārprotami «Death Wish» bija viena no tām, kas uzreiz iekrita acīs,» kompānijas MGM pārstāvis Riks Sends pastāstīja Holivudas kinoindustrijas laikraksta «Variety» interneta lapai «Variety.com».

«Mēs ceram vienoties ar Silvestru Stalloni, kurš būtu filmas režisors un galvenās lomas atveidotājs, un, gluži kā tas notika ar «Rocky» un «Rambo», mēs uzskatām, ka šis varētu būt viņam vēl viens šāds potenciāls seriāls,» viņš sacīja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu