Agilera pievienojusies kailo grūtnieču modeļu «pulciņam»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Splashnews

Dziedātāja Kristīna Agilera nolēmusi sekot vairāku citu slavenību piemēram un piekritusi pozēt kaila populāra žurnāla vākam.

11. decembrī iznāks žurnāls «Marie Claire», uz kā vāka redzama 26 gadus vecā Kristīna, tērpusies vien mazā ādas jaciņā, demonstrējot septītā grūtniecības mēneša vēdera apmērus.

Intervijā žurnālam dziedātāja stāsta arī par savu grūtniecību. «Mēs plānojām tikt pie bērniņa pēc manas koncertturnejas. Es pārtraucu lietot pretapaugļošanās tabletes, nezinot, cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai paliktu stāvoklī. Un tad pēkšņi tas notika...» viņa stāsta.

Kā zināms, Agilera par savu grūtniecību uzzināja vēl koncertturnejas «Back To Basics» laikā. Intervijā viņa atklāj, ka bijusi ļoti satraukta. «Var notikt jebkas — iespējams paslīdēt un nokrist. Es nevēlējos šova dēļ pakļaut briesmām savu bērnu.»

Oficiāli par savu grūtniecību Kristīna paziņoja tikai novembra sākumā. Viņa apgalvo, ka tik ilgi glabājusi noslēpumu, jo nevēlējās, ka par viņu teiktu: «Grūtniece uz skatuves. Vai tas nav kaitīgi?» — vai tamlīdzīgi. «Tā kā es neko neteicu, cilvēki domāja, ka man ir kas slēpjams, taču tā nav. Es vienkārši neko nekomentēju,» stāsta topošā māmiņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu