Iznāk «Detlef Zoo» albums «Skapī»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MicRec

Šodien klajā nāk «Detlef Zoo» albums «Skapī», kas ierakstīts 2006. un 2007. gadā Londonā lieliskā britu mūziķa un producenta («Red Hot Chili Peppers», «Gang of Four», «Futureheads» u. c.) Endija Džila vadībā.

Kā bonusa dziesma albumā iekļauts arī jau labu laiku zināmais hits «So Cold», ko producējis Džordžs Šilings. Pavisam albumā ir 13 dziesmas latviešu un angļu valodā.

Grupas debijas albums «Tu izliecies par sevi» iznāca 2004. gadā. Ieilgušais pārtraukums skaidrojams ar sastāva maiņu, kā arī ar albuma producenta noslogotību grupā «Gang of Four» un citos projektos.  Endija producētais grupas «The Young Knives» debijas albums šoruden bija nominēts prestižajai «Mercury» balvai.

Jaunajā albumā «Detlef Zoo» skanējums kļuvis ievērojami nobriedušāks un profesionālāks, taču joprojām saglabājusies mūsdienīga ģitārroka stilistika ar ietekmēm no «The Beatles» līdz pat «Radiohead». Grupa atzīst, ka darbs ar Džilu bijusi neatsverama pieredze. Interesanti, ka ierakstu laikā starp abām pusēm radusies tik cieša radošā saskaņa, ka Endijs kļuvis arī par albuma mūzikas un anglisko tekstu līdzautoru.

Līdz šim Latvijas publikai jau pazīstamas divas jaunā albuma dziesmas — «So Cold» un aktuālais radio hits «Skapī», bet jau šonedēļ radiostacijās sāka skanēt trešais singls — «Funny Girl».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu