Godmanis: nedomāju, ka «Lattelecom» būtu jāpieder valstij uz mūžiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Ministru prezidents Ivars Godmanis (LPP/LC) uzskata, ka SIA «Lattelecom» privatizācijā jātiek ievērotiem trim principiem. Valdības vadītājs uzskata, ka nedrīkst tikt kropļots tirgus, uzņēmumam jāturpina attīstīties, kā arī valstij privatizācijas darījumā jāgūst maksimāls izdevīgums.   

Valdība centīsies nodrošināt, lai «Lattelecom» privatizācijas darījums nepasliktinātu kopējo situāciju telekomunikāciju tirgū, intervijā LNT sacīja Godmanis.

No potenciālajiem privatizētājiem premjers sagaida skaidru ieinteresētību attīstīt uzņēmumu un pārliecinošus biznesa plānus, kurus, viņaprāt, vajadzētu pārbaudīt arī pasaules vadošajiem auditoriem.

Tāpat Godmanis norādīja, ka vēlas no privatizācijas darījuma gūt maksimālu izdevīgumu valstij. Viņš norādīja: «Nedomāju, ka «Lattelecom» būtu jāpieder valstij uz mūžiem, bet, ja potenciālie investori nebūs gatavi ievērot šos principus, pagaidām uzņēmumu nepārdosim.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu