Demija Mūra atkal izģērbjas žurnālam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Daily Mail

Vairākus gadus pēc leģendārās fotosesijas žurnālā «Vanity Fair», kurā Demija Mūra pozēja, būdama pēdējos grūtniecības mēnešos, viņa atkal izģērbjas. Šoreiz — 45 gadu vecumā — žurnālam «V».

Demija gan izskatās ievērojami jaunāka par savu vecumu, tomēr tam ir savs izskaidrojums — pirms kāda laika aktrise nodeva savu ķermeni plastikas ķirurgu pārraudzībā, par to samaksājot 200 tūkstošus dolāru.

Protams, sava artava labajā izskatā ir arī attēlu apstrādes programmai «Photoshop», ar kuru žurnālā redzamajās fotogrāfijās Demijai Mūrai nav nevienas krunciņas.

Trīs bērnu māte apgalvo, ka šajā fotosesijā nebija plānojusi izģērbties, bet uz fotogrāfiju ar balto peldkostīmu viņu pierunājis mirušās princeses Diānas iecienītais fotogrāfs Mario Testino. Demija apgalvo, ka bijusi kategoriski pret atklātām fotogrāfijām, tomēr beigu beigās nav spējusi pretoties harismātiskajam fotogrāfam.

Intervijā žurnālam «V» Demija pauž līdzcietību kritušajai popzvaigznei Britnijai Spīrsai. «Tā vien šķiet, ka tikai Britnija nezina, kā viņai jādzīvo. Kā gan kāds cits var izlemt par cita cilvēka dzīvi un uzvedību? Un nav nozīmes, kādu vietu šis cilvēks ieņem mūsu dzīvē. Uzskatu, ka jāpārskata privātās dzīves robežas, lai aizsargātu cilvēkus no šādas iejaukšanās viņu dzīvē,» stāsta aktrise.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu