Vai zināji, ka 70% no mums ir biseksuāli?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Erots

Viena no vīriešu iecienītākajām fantāzijām ir sekss ar divām sievietēm un iespēja noskatīties, kā viņa divas rotaļu biedrenes savā starpā mīlējās. Senos Austrumu rakstos ir teikts, ka divu sieviešu mīla vairojot sievišķo enerģiju.

Nav brīnums, ka vīrietis instinktīvi vēlas saņemt dubultu jiņ enerģijas lādiņu, kas vairo paša vīrieša enerģiju un dod spēku ne tikai seksam. Protams, tas ir iespējams tikai tad, ja viņš sagādā orgasmu abām sievietēm.

Uz šīs planētas, rupji rēķinot, 15% Homo sapiens ir homoseksuāli, 15% heteroseksuāli un atlikušie 70% ir biseksuāli.

Starp citu, daudziem vīriešiem piemīt bailes no sadomazohistiskām spēlītēm. Vai esat lasījuši Koelju «Divpadsmit minūtes»? Šai grāmatā eleganti aprakstītas sado-mazo ainas un ideoloģija. Izlasiet to, un varbūt jūs citādāk palūkosieties uz sadomazohismu un vairs nepūlēsieties vienā plauktiņā iestūķēt sadomazohistiskas spēlītes vai dzīvnieciņus.

Starp citu, gudro dakteru pētījumi liecina, ka no sado-mazo paniski baidās tie cilvēki, kas nojauš, ka viņu pašu zemapziņas dzīlēs slēpjas spēcīgās baiļu un iekāres mijiedarbības sviras.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu