Īriju «Eirovīzijā», iespējams, pārstāvēs tītars Dastins

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada «Eirovīzijas» dziesmu konkursā Īriju, iespējams, pārstāvēs putna lelle, jo populārā bērnu TV raidījuma varonis tītars Dastins ir viens no tiem dziedātājiem, kas iekļuvis valsts atlases finālā, ziņo «New Musical Express».

To, kas pārstāvēs viņu valsti starptautiskajā dziesmu konkursā, februāra beigās īru skatītāji izraudzīsies no sešiem finālistiem, un tieši Dastins ir bukmeikeru favorīts.

Lelle, ko radīja brokastu televīzijas programmas zvaigznes Zigs un Zags, slavu ieguva bērnu TV raidījumā «Dens» un ir izlaidusi jau trīs albumus.

Savukārt dziesmu autors Frenks Maknamara, kā rakstītās dziesmas konkursā uzvarējušas divas reizes, sacīja radio stacijas «Radio 1» programmai «Newsbeat», ka tītara Dastina iekļaušana finālistu sarakstā ir «absolūti kaunpilna».

Dziesma «Ireland Douze Points», ar ko Dastins piedalās konkursā, piemin gan «U2» mūziķi Bono, gan populāro BBC raidījumu vadītāju Teriju Voganu un atvainojas par populāro īru deju šovu «Riverdance».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu