Dziedātāja <i>Vic Anselmo</i> gatavo debijas albumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Dziedātāja un dziesmu autore Vic Anselmo pašlaik ieraksta savu debijas albumu, portālu «Apollo» informēja dziedātājas menedžments. Albumu plānots pabeigt martā.

Lielākā daļa darba jau ir pabeigta. Albums būs ļoti emocionāls un melodisks Vic Anselmo un viņas radošās komandas kopdarbs. To varētu raksturot kā mistiskās cilvēku sapņu pasaules skaņu celiņu, jo katra dziesma ir kāda šīs pasaules nostūra atainojums.

Lai panāktu vajadzīgo skanējumu, ierakstā tiek izmantoti dažādi instrumenti un skaņas — no ierastajām ģitārām un sintezatoriem līdz milzīgiem timpāniem, zvaniem, dzelzs kannām un vēl neskaitāmām dīvainām lietām, ar kurām var radīt vēl dīvainākas skaņas. 

Vic Anselmo 2007. gadā sniedza vairākus koncertus Latvijā, Anglijā, Vācijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī izdeva EP «Beverly», līdz ar to ir izveidojies uzticams fanu pulks gan Latvijā, gan ārzemēs, kas viņu aktīvi atbalsta un ar nepacietību gaida albumu.

Vic Anselmo mūziķi: Hermanis Rigmants (ģitāras), Georgijs Kadoļčiks (taustiņinstrumenti), Mārtiņš Miļevskis (sitaminstrumenti), Pēteris Pāss (basģitāra).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu