Ķesterim un Nevarauskai attiecību krīze?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Seriālā «Neprāta cena» Līgas un Leona attiecības ir izjukušas. Žurnāls «Kas Jauns» šonedēļ raksta, ka šo tēlu atveidotāju — Ģirta Ķestera un Kristīnes Nevarauskas — attiecībās arī ir iestājusies krīze.

Pāris, kas satuvinājās tieši TV seriāla filmēšanas laikā, kā arī Dailes teātrī kopā spēlējot izrādē «Intim», esot pašķīries, raksta «Kas Jauns».

«Ar stabilitāti man šis laiks katrā ziņā nesaistās. Absolūti nemaz. (..) Vienmēr, kad dzīvē sākas kaut kas jauns, viss tiek uztverts ar rozā brillēm. Tagad beidzot ir jānostājas uz kājām, un tas nav viegli. (..) Man ir sajūta, ka viss tagad jāsāk no nulles,» intervijā žurnālam «Marta» pauž aktrise Kristīne Nevarauska, kas, šķiet, pārdzīvo diezgan grūtu periodu.

Janvārī intervijā žurnālam «Marta» Ķesteris atklāja, ka viņa dzīvē attiecības nav pārmērīgi liels uzdevums. «Ir jautājumi, kurus pašlaik nevērtēju, un to arī nevajag. Tagad man ir svarīgi citi jautājumi, piemēram, jaunas idejas, kas mani nenoliedzami iepriecina.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu