Kas vīriešiem nepatīk gultā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Ir sievietes, kuras seksa laikā var runāt bez apstājas. Par jebkuru tematu — bērnu audzināšanu, mājokļa labiekārtošanu, inflācijas pieaugumu. Apturēt šos runas plūdus ir neiespējami. Bet to vietā tā gribas dzirdēt mīļus un maigus vārdus, it īpaši gultā...

Vīriešus tracina sievietes, kuras nemīl savu ķermeni un nerūpējas par savu izskatu, it kā noliedzot dabas radīto skaistumu. Šādas sievietes ikdienā atstāj pelēkas peles iespaidu — viss viņām pelēks un neuzkrītošs: frizūra, apģērbs, stāja. Vēl trakāk, ja no sievietes pa gabalu nāk sviedru smaka, mati nesukāti, nagi nekopti... Otra galējība — sievietes, kuras pārāk norūpējušās par savu izskatu un atkal, šoreiz jau citādi, dzen nabaga vīrieti izmisumā, jo viņām tuvoties ir teju neiespējami — tik sakoptas, nepieejamas un saltas... Šādu sievu vīri bieži ir pelēkāki par zemi.

Par orālo seksu (un ne tikai)

Vēl kāda situācija, kas ļoti nepatīk vīriešiem — sieviešu atsacīšanās no orālā seksa. Iespējams, tās ir liekulīgās seksuālās audzināšanas sekas — tumsā, zem segas un ne kripatas vairāk! Vīriešiem gan šķiet, ka orālais sekss sniedz patiesu baudu abiem, tā nav tikai iegribu apmierināšana. Arī «Kamasūtrā» ir 69. poza.

Ir sievietes, kuras mīl alkatīgus skūpstus — vienalga, uz lūpām vai citām ķermeņa daļām. Ja viņas uzskata, ka tādējādi apliecina savu lielo mīlestību, tad rūgti maldās, jo vīrieši alkatīgas piesūcējas necieš ne acu galā.

Pārāk nopietnas sievietes vīriešiem nepatīk. Viņas vīriešiem atgādina kolēģes, nevis mīlošas partneres. Šī nopietnība nereti izpaužas kā ārējā izskatā un apģērbā, tā gultā… Bet arī tās, kuras pārāk pieķeras vīriešiem, tāpat kā vājās sievietes, nav cieņā. Mūsdienu dzīves ritms jau tā no vīriešiem prasa visu spēju un talantu maksimālu koncentrēšanu (pāreja no vienas valstiskās formācijas uz otru nav palikusi bez sekām). Tāpēc viņi sev līdzās grib redzēt pietiekami stipru un varošu sievieti, kura katru dienu negaidītu tikai debesmannu.

Par bijušajiem gultā nerunā

Šķiet, par stulbām un virspusējām sievietēm viss skaidrs arī bez vārdiem — nav normāla vīrieša spēkos tās izturēt. Arī sievietes, kuras uztraucas tikai par vīrieša maka biezumu, nav pieprasītas. Tiesa, patlaban izveidojusies vesela sieviešu kategorija, uz to vien tendēta, kā sev dabūt iespējami bagātāku vīrieti. Diemžēl daudzi uzķeras, lai pēc tam to rūgti nožēlotu.

Daudzas sievietes veikli izmanto savu dabas doto skaistumu un seksualitāti, lai manipulētu ar vīriešiem, kuri, protams, nespēj pretoties seksapīlai būtnei. Savu panākušām, šīm sievietēm vīrietis vairs nav vajadzīgs. Izmantošanas iespējas un varianti ir nesaskaitāmi...

Mūsdienās, šķiet, retai sievietei dzīvē bijis tikai viens partneris (tas nav nosodījums, bet fakta konstatācija). Tomēr nevajadzētu stāstīt pašreizējam vīrietim par bijušajiem mīļākajiem. Īpaši gultā. Šādas sarunas labāk risināt ar draugu (vai draudzeni) pie vīna glāzes.

Daudziem vīriešiem nākas sastapties ar sievietēm, kuras joprojām nēsā bezveidīgu apakšveļu. To varēja piedot pirms gadiem desmit, bet ne tagad, kad veikali piedāvā gana pikantu un skaistu veļu. Nevajag naivi cerēt, ka mīlošam vīrietim tas nav svarīgi, drīzāk noskaidrot, kādas krāsas apakšveļa viņam patīk. Tiesa, ir vīrieši, kuri sieviešu veļu uzskata par lieku greznību...

Protams, šis ir gana sakāpināts skatījums uz to, kas vīriešiem nepatīk seksā. Ja starp vīrieti un sievieti valda abpusēja mīlestība un kaisle, daudz kas no minētā zaudē jēgu un problēmas savstarpējās attiecībās nerodas, jo mīlošam cilvēkam var daudz ko piedot. Toties, ja attiecības klibo, vīrietis to vispirms pamana gultā... Tāpēc ir tik svarīgi zināt, kas vīriešiem nepatīk seksā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu