Rīgas vicemērs pārsteigts par korupciju RD Labklājības departamentā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Rīgas vicemērs Jānis Dinevičs (LSDSP) ir pārsteigts par korupciju Rīgas Domes Labklājības departamentā, jo tas neesot «departaments, kurā apgrozās lieli projekti».

Dinevičs telekompānijas LNT raidījumā «900 sekundes» ceturtdienas rītā sacīja, ka viņš nevar pateikt, cik cilvēku varētu būt saistīti ar šo vai citiem korupcijas gadījumiem. Taču viņš solīja sākt dienesta pārbaudi, kur arī tiktu noskaidrots, kā Labklājības departamenta konkursā, kurā piedalījās 12 uzņēmumi, uzvarēja tikai astotā zemākā piedāvātā cena.

Dinevičs ir arī satraukts par pēdējā laika amatpersonu aizturēšanām un atzina: «Ir nepatīkami, ka kukuļošanas notikumi seko viens otram.»

Jau vēstīts, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja darbinieki otrdien aizdomās par kukuļa pieprasīšanu un pieņemšanu aizturējuši RD Labklājības departamenta Juridiskās nodaļas vadītāju Orlando Rozenu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu