VIDEO Izcilais Edvardss palīdz "Timberwolves" sēriju pret "Nuggets" sākt ar uzvaru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Entonijs Edvardss sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra otrās kārtas pirmajā spēlē guva 43 punktus un palīdzēja Minesotas "Timberwolves" pārspēt titula aizstāvētāju Denveras "Nuggets".

"Timberwolves" viesos bija pārāka ar rezultātu 106:99 (23:25, 17:19, 33:27, 33:28) un Rietumu konferences pusfināla sērijā līdz četrām uzvarām panāca 1-0.

43 punkti ir Edvardsa un komandas rekords NBA izslēgšanas turnīrā. Lielāko daļu no iespētā - 25 punktus - Edvardss guva pirmajā puslaikā.

Karls Entonijs Taunss guva 20 punktus, spītējot tam, ka iedzīvojās piezīmju problēmā. Nazs Reids izcēlās ar 14 punktiem ceturtajā ceturtdaļā, pirms tam gūstot tikai divus punktus.

Otrajā puslaikā "Timberwolves" basketbolisti realizēja 71,1% metienu no spēles. "Visa komanda uzticamies viens otram. Nav pat īsti nozīmes, kurš izpilda metienu," teica Edvardss.

Pretinieku rindās divkārtējais līgas vērtīgākais spēlētājs Nikola Jokičs guva 32 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles, taču arī pieļāva septiņas kļūdas. Maiklam Porteram junioram bija 20 punkti, bet Džamals Marejs guva 17 punktus, visus otrajā puslaikā.

Otrā konferences pusfinālā tiksies Oklahomasitijas "Thunder" un Dalasas "Mavericks".

Iepriekšējā sezonā finālsērijā Denveras "Nuggets" ar 4-1 uzvarēja Maiami "Heat" un pirmo reizi vēsturē izcīnīja NBA čempiontitulu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu