«Man ir kāds noslēpums, mīļā...»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no «Apollo» arhīva

Šokējošs stāsts. Bet varbūt jums tā nemaz nešķiet? Spriediet paši! Un ņemiet vērā, ka tas nav izdomājums, bet fakts no dzīves. 

Jūsu numuriņu, lūdzu!

Anda (25) un Ritvars (27) iepazinās studiju biedra Jāņa dzimšanas dienā. Kad Jānim palika 30, viņa rīkoto ballīti apmeklēja viesi no dažādiem kursiem un fakultātēm. Pasākums bija jautrs! Puiši un meitenes piedalījās dažādās spēlēs un grieza dančus līdz rīta gaismai. Andai patika Ritvara asprātīgie joki un šarms. Viņi bieži dejoja vienā pārī. Atvadoties Ritvars palūdza Andas telefona numuru.

Kopā uz operu, klubiem un ballēm

Pēc pāris dienām Ritvars aicināja Andu uz klubu. Satiekot savu simpātiju, Ritvars pasniedza rozes un mudināja baudīt izsmalcinātu maltīti. Dāsnais piedāvājums studenti pārsteidza, bet, zinot, ka Ritvars ne tikai studē, bet arī strādā, Anda neuztraucās par to, cik maksā vakariņas un ziedi.

Romantiskais vakars beidzās ar maigu atvadu skūpstu un solījumu satikties vēlreiz. Ritvars atkal zvanīja un vaicāja, vai Anda gribētu doties uz operu. Viņa piekrita un sazinājās ar draudzeni, lai vienotos par skaistas kleitas aizņemšanos. Anda zināja, ka zaļais tērps akcentēs viņas izteiksmīgi brūnās acis un slaido augumu.

Arī operas apmeklējums bija mazi svētki. Anda jutās brīnišķīgi! Ritvars piedāvāja dažādus atpūtas variantus un vienmēr interesējās par Andas labsajūtu, izvaicājot, ko vēl viņa vēlētos redzēt, kurp gribētu doties.

Būsi mana sieva?

Juzdams Andas nedrošību, Ritvars nesteidzās ar tuvības mēģinājumiem. Viņu pirmā nakts bija astoņus mēnešus pēc iepazīšanās. Anda atkal jutās lutināta un lolota. Ritvars bija padomājis par atbilstošas noskaņas radīšanu — patīkamu mūziku, aromātiskām eļļām, rožlapiņām…

Ritvars un Anda gandrīz nekad nestrīdējās un respektēja otra izvēli un lēmumus. Anda kļuva daudz drošāka un kopā ar draugu devās ārzemju ceļojumos un iepirkās prestižos veikalos.

Bildinājums izskanēja pēc diviem gadiem. Anda bija ļoti laimīga un priecīgi sāka gatavoties kāzām.

Šokējošais noslēpums

Kāzu rītā Ritvars Andai pačukstēja, ka viņam esot kāds noslēpums. Tas tikšot atklāts pusnaktī, pēc mičošanas. Zinot līgavaiņa izdomu un plašo vērienu, Anda nemēģināja iztēloties, kas notiks.

Kāzu viesi turpināja līksmoties, jaunais pāris devās uz guļamistabu. Turot Andas roku, Ritvars svinīgi sacīja sievai: «Mīļā, gribu lūgt, lai tu atļauj man arī turpmāk tikties ar citām sievietēm un neesi greizsirdīga, zinot, ka man ar viņām ir tuvas attiecības. Varbūt kādreiz tu vēlēsies mums pievienoties!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu